2777
2789
عنوان

دیسک کمر

4071 بازدید | 114 پست

سلام دوستان من دیسک کمر داشتم سه سال پیش عمل کردم خوبه خوب شدم دردش میزد تو پای راستم ولی الان چند روزه درد داره میزنه تو پا چپم کسی هس عمل با لیزر کرده باشه پیش دکتر شکرچی زاده دوباره عود کرده باشه 

ممنون میشم راهنماییم کنین 

باز خوبه سه سال بدون درد بودی دیسک کمر عمل نشه بهتره چون بعد عملم درد گاهی میاد 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم نکن برو آب درمانی طب فیزیکی فیزیوتراپی و... دستکاری نکن چون ممکنه جواب موقت بگیری ولی دو ...

خوب بودم سه سال راحت بودم دوباره نمیدونم چی شد وسیله سنگینم بلند نکردم تو این سه سال 

طب فیزیک هیچی حالیشون نیس قبلا رفتم کلی هم هزینه کردم 

چی بگم   مادر من رفت عالی بود  اما رعایت نکرد اصلا بعد چند سال  مجبور شد عمل کنه 

اما  بعضی ها هیچ اثری براشون نداره   البته طب فیزیک خیلی خوب باید رفت که آنها هم سرشون به شدت شلوغه

خوب بودم سه سال راحت بودم دوباره نمیدونم چی شد وسیله سنگینم بلند نکردم تو این سه سال 

پات باید بررسی بشه.شاید مشکل از کف پا یا نحوه ی قرار گیریه پات باشه.این مشکلات هم باعث مشکلات ستون فقرات میشن.دنبال علت باش.

کفشت یا خیلی مسایل دیگه .

ام آر آی گرفتی چی گفت؟

کرونا نگرفتی؟ آخه اونم روی سیستم عصبی اثر میذاره.یکی از اقوام ما کرونا گرفت فقط زد به کمرش .هر جا بدن ضعیفتر باشه به اونجا حمله میکنه و باعث التهاب میشه .