2777
2789
عنوان

امروز😕

82 بازدید | 10 پست

امروز خیلی ناراحت شدم😔

منتظر یه نفر بودم ولی نیومد خیلی گریه کردم عصابم خیلی خورده اخه چند ماه منتظر چنین روزی بودم ولی نیومد امروز کلا انگار یه طوریه، رفتم توی خیابون خیابون خلوت پرنده هم پر نمیزد دلم بد تر گرفت 

حس میکنم میخواد تلافی کنه 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید میومد ولی شاید کار مهم داشته نمیدونم 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
موضوع و واضح بگو تا کمکت کنیم این آدم کیه؟! چی و میخواد تلافی کنه؟؟

ببین هر سال روز عید قربان خانواده مادریم نذری میوردن پسرخاله مامانم هرسال نذری ها رو میورد منم اونو خیلی دوست دارم و دوسه باری بهش پیام دادم ولی خیلی سرد جواب پیامم رو داد واقعااا ناراحت شدم و سعی کردم فراموشش کنم ولی نشد که نشد 

این موضوع تلافی هم مادربزرگم یعنی مامان مامانم رفته بودن بیرون بعد من رفتم خونشون پریود بودم و حالم خوب نبود کلاسم داشتم بهم زنگ زد گفت بزار باباجون بیاد دنبالت منم گفتم نه بعدش فردا گفت اینا هم اونجا بودنه ولی خوب من نمی دونستم مادربزرگم به اونا گفته بود که خونه ما هستش بعد که میان دنبالم رفته بودم خونمون بعد فکر میکنم اینم فکر کرده منم نمیخواستم بیام فکر کنم میخواسته تلافی کنه که نیومد

.
ببین هر سال روز عید قربان خانواده مادریم نذری میوردن پسرخاله مامانم هرسال نذری ها رو میورد منم اونو ...

بیخیال اصلا ارزش ناراحت شدن ندارن

وقتی کسی ی نفر و دوست داشته باشه به فکر انتقام و تلافی کردن نمیفته که..‌‌..

تازه میگی باهام سرده! پس ارزش خودتو اینقدر پایین نیار که بخوای کنار همچین آدمی باشی

...