2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همسرم اون موقع میگفت گول شیطونوخورده انگاربچس دستشومیزاشت روقران ک دیگه تکرارنمیکنه امابازم فقط ازوقتی ک.کرونااومدترسیدنرفت همین چندوقت پیش کنارم درازکشیده بودب دوستش پیام میدادوسریع پاک میکردپیرم کرده هرلحظه میگم بازمیخوادخیانت کنه ازترس نمیرم خونه مادرم ک یه وقت خیانت نکنه نمیدونم چیکارکنم خسته شدم بااین ترس زندگی کنم خیلی خستم نمیتونم بکسی یگم خجالت میکشم حس بدی دارم 

خداجون میدونم حواست بمنم هس خیلی دوست دارم 

اولین بارش نیس خیانت میکنه چندین باره ازوقتی ک نامزدبودیم خیانت میکردخیلی نامرده خیلی نامرده اگه من این این کاروباهاش میکردم چیکارمیکردچرادرکم نمیکنه 

اولین بارش نیس خیانت میکنه چندین باره ازوقتی ک نامزدبودیم خیانت میکردخیلی نامرده خیلی نامرده اگه من ...

یعنی وقتی نامزد بودی خیانت میکرد و تو میدونستی و باز باهاش ازدواج کردی؟

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@

مگه راه دیگه ای ام داشتم چاره دیگه ام داشتم اگه میگفتمم براکسی مهم نبودفقط بعدهی میزدن توسرم ماتوفامیلمونم یعنی پدرم گناه میدونه کسی جداشه هزارتاحرف پشتش میزنن من ازاین چیزاخیلی میترسم پدرم یاکسیم پشتم نیس هیچکی درکم نمیکنه فقط میگن بایدبسوزیوبسازی مردحق داره پدرمم سه تازن داره 

همسرم اون موقع میگفت گول شیطونوخورده انگاربچس دستشومیزاشت روقران ک دیگه تکرارنمیکنه امابازم فقط ازوق ...

عزیزم قربون دل شکستت منم ۱۰ ساله باخیانتهای مجازی شوهرم میسوزم و میسازم حالم بد میشه گریه میکنم دوسه روز سرسنگین میشم باز دوباره از اول به قول تو خجالت میکشم روم نمیشه پیش کسی بگم اگه خانوادم بفهمن حقیر میشم ولی خوب خانوادم حتی اگه بفهمنم راضی به طلاق بخاطر بچم نمیشن دوسه تا نصیحت میکنن بعدش میگن برگرد سر زندگیت همه مردا همینن

عزیزم قربون دل شکستت منم ۱۰ ساله باخیانتهای مجازی شوهرم میسوزم و میسازم حالم بد میشه گریه میکنم دوسه ...

فداتشم گلم امیدوارم خداکمکون کنه