2777
2789
عنوان

شوهر احمق

529 بازدید | 19 پست

شوهرم مغازه داره تو پاساژ

بعد اونجا همه مغازه دارا زناشونو و دوس دختراشون اکثرا میان پیششون

ولی شوهرمن هرموقع خواستم برم اونجا یه بهونه ای اورده که پشیمون بشم یه بار میگه من دوس ندارم تو بیای  محیطش خوب نیست

یه بار میگه خسته میشی

دیگه امروز خیلی عصبانی شدم گفتم من امروز میام تا 10 شب میشینم ببینم کدوم ک......... کشی میخواد منو بیرون کنه

ازاین به بعدم هرروز روزی دو ساعت میام میشینم

به نظرتون خوب کاری کردم؟ چون همیشه با ارامش ازش میپرسیذم بهونه های الکی میاورد منم دیگه زدم به سیم اخر معلوم نیست اونجا چه خبره که نمیخواد من بیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری ک تو گفتی ماهم مشکوک شدیم 😆

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

کار خوبی کردی ولی به اعصابت مسلط باش 

خواستی بری مثلا دو روز برو یه هفته نرو بعد یهو برو اگه کاری میخواد بکنه مچش بگیری

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

حالا چه لزومی داره بری

چرا همچین فحشی دادی بهش دختر؟ 

شاید واقعا محیط خوبی نباشه خودش بهتر میدونه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

ببین بش بگو حالا ک بش فکر میکنم اره واقعا جای من نیست زود خسته میشم بعد دوروز ک گذشت یهو برو ببین چخبرع

زیرک باش

یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔