2777
2789
عنوان

بهترین روش از پوشک گرفتن

278 بازدید | 33 پست

سلام

توی دستشویی شمع و فشفه روشن کردم

رفتم براش کتاب و مداد شمعی جایزه گرفتم

بهش خوراکی جایزه دادم هربار رفت دستشویی

بهش گفت باید برسونیشون به خونشون تا برن پیش پدر ‌ مادرش🤦🏻

دعواش کردم 😡

یک ربع یک ربع تو‌دستشوییم 😫

پنج روز همینجوریم اتفاقی نیفتاد 

تو چشممم نگاه میکنه میگم حیش داری بریم دستشویی میگه نه میشینه جیش میکنه😳😳 بعد خنده میکنه😏

دقیقن همین شکلی😏😏

چیکارش کنم؟

مگه میشه اخه 

چجوری ملت نه تا بچه میارن دلشون به چی خوش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پسرمنم همینجوریه 😩 فعلا بیخیالش شدم دیگه اعصابم نمیکشه

یعنی پوشکش کردی دوباره؟

بچه منم پسر فک کنم پسرا از زرنگیشونه 😂اصلا انگار میخواد بگه وقتی میشه هر جا جیش کرد چرا باید رفت دستشویی

دو سال و یازده ماه

پسر منم دوسال و نیمه از یک سال و هفت ماه تلاش کردم ی مدت عالی بود جیش میگفت حتی شب تا صبح پوشکش خشک بود اما باز بی خیال شد و دوباره روز از نوـــالانم هرچی میبرمش دسشویی بازهم تو پوشکش جیش میکنه.موندم چیکار کنم.دخترم ی سال و نیم بود قشنگ از جیش گرفتمش اما پسرم عذابم میده😔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
یعنی پوشکش کردی دوباره؟ بچه منم پسر فک کنم پسرا از زرنگیشونه 😂اصلا انگار میخواد بگه وقتی میشه هر ج ...

اره پسرمن سه سال وچهارماهشه ماهشه

الان دیگه اجباز شده دستشوییشم نمیره

تمام مشکلات این پسرا دارن دخترا اینجوری نیستن

پسرمن نه خوب غذا میخوره نه حرف گوش میده 

نه اصن درست حسابی حرف میزنه 

انقدر حرص خوردم سستی اعصاب گرفتم 

چجوری اخه بچه‌تون خوب حرف میزد؟  وقتی حرف نمیکنه چجوری منظورشو بگه؟ 😩

پسر منم قشنگ حرف نمیزنه

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
پسر منم دوسال و نیمه از یک سال و هفت ماه تلاش کردم ی مدت عالی بود جیش میگفت حتی شب تا صبح پوشکش خشک ...

من دو سالگی امتحان کردم دیدم میلیش نیست دو و نیم سالگیش تو زمستون بود ترسیدم سرما بخوره بعدم عید و ماه رمضون امتحان خودم 🤦🏻 شد الان 

با خودم گفتم زودی میگه تموم میشه ولی اصلا میلیش انگار نیست یعنی تو دلم انگار آب جوش که داره قلقل میکنه 

یعنی تا کی ادامه داره این ماجرا🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻

دیر گرفتی عزیزم. من هردوتابچمو ۱سال و ۸ماه تویه هفته گرفتم اصلانه خودم اذیت شدم نه اونا

دو سالگیشم تابستون پارسال بود اصلا میل نداش مادرشوهرم گفت الان که زود بعدشم هوا سرد شد از ترس مریضی هی پاک و نجسی کنم و بشورمش ترسیدم مریض بشه