2777
2789
عنوان

بهترین روش از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 33 پست
چجوری اخه بچه‌تون خوب حرف میزد؟  وقتی حرف نمیزنه چجوری منظورشو بگه؟ 😩

بچه ها از ۱سالو نیم اختیار دفع ادرارو مدفوع رو دارن

بچه ای که تشخیص میده خنده و گریه چیه

خوراکی خوشمزه چیه

بازی چیه

وابستگی چیه قطعا این چیزهارو هم میدونه

از ۱سالگی شروع روند تربیتی کودکه

کودک باید یادبگیره دفاع کنه

محبت کنه

مسئولیت پذیر بشه

و مهم تر از همه رشد کنه.

بهترین سن همین ۱سال و نیم تا۲ساله

تمام پزشکان هم تایید میکنن

بچه خرچه بزرگتر بشه لجبازی و قدرت نه گفتن به خواسته بقزه رو یاد میگیره

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
دو سالگیشم تابستون پارسال بود اصلا میل نداش مادرشوهرم گفت الان که زود بعدشم هوا سرد شد از ترس مریضی ...

معلومه میل ندارن

چون نمیدونن چی هست اصلا 

باید همون موقع میگرفتید تا انقدر اذیت نشید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش دسشویی بگیرش از زانو هاش بعد ها کن پشت گوشش تا حالت خنده به خودش بگیره بجیشه

میبرمش دستشویی جیش میکنه ولی یک ربع یک ربع بهش میگم من دارم میرم دستشویی تو نیاییا میدو میاد ( برعکس میگم تحریک میشه که باید اون کارو انجام بده ) اما خب اکثرا هم جیش‌میکنه  میبرمش ولی داشته باش نمیگه اگه یک ربعم بشه بیست دیقه کارشو هر جا باش میکنه

یکم سختی داره ...پوشکشو کلن وا کن بعد دم ب دم ببرش دستشویی مثلن هرنیم ساعت بذا بشینه بعد اب روش بگیر ...

صبح بیدار شد بهش گفتم بیا ببین پوشکات تموم شده دیگه از پنج روز پیش پوشکش نکردم 

هر یک ربع میبرمش 

یک روز خیلی خوب همکاری کرد خیلی خوشحال بودم هر نیم ساعت میبردمش  جایی جیش نکرد 

اما از فرداش یک ربع یک ربع هم میبردمش بازم جیش میکرد 

صبح بیدار شد بهش گفتم بیا ببین پوشکات تموم شده دیگه از پنج روز پیش پوشکش نکردم  هر یک ربع میبر ...

یکم طول میکشه....من دخترم ۱سالو سه ماهش بود از پوشک گرفتمش همه گفتن زوده گوش ندادم ....۴ماهم طول کشید تا کامل یاد گدف

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
اره پسرمن سه سال وچهارماهشه ماهشه الان دیگه اجباز شده دستشوییشم نمیره تمام مشکلات این پسرا دارن دخ ...

پسر من تمام علائمی که نوشتین رو داره  

بلاخره کِی جیششو گفت  و چطور شد ک گفت 

شش ماهه  نمیگه ک نمیگه،   نزدیک سه سالشه 

انقدر سرچ زدم تو این نی نی سایت بلکی یه نفر یه راهی توضیح داده باشه که نتیجه بگیرم  

پسر من تمام علائمی که نوشتین رو داره   بلاخره کِی جیششو گفت  و چطور شد ک گفت  شش ما ...

من دقت کردم پسرم وقتی با بچه ها مشغول بازیه یا بیرون از خونه بیشتر موارد از گفتن اینکه جیش داره امتناع میکنه پسرشماهم اینجوریه؟ جدیدا از چیزی نترسیده ؟ حادثه ای اتفاقی؟ما چن ماه پیش درگیر یه تصادف بد بودیم بعد اون اخلاق پسرم عوض شده

براش جایزه درنظر میگیری؟ اتفاق خاصی این مدت نیفتاده؟  

نه اثلا یاد نمیگیره 

خوب سه سالشه دیگه  باید یاد بگیره شش ماهه باهاش کار میکنم   جایزه انقدر دادم بهش   دیگه  بدون جایزه میبرمش جیششو میکنه تو دسشویی  ولی چیزی بنام خبر دادن تو وجودش شکل نمیگیره  بعد از اینکه روی فرش  کارشو کرد خبر میده

2790
2778
2791
2779
2792