2777
2789
عنوان

کمبود وزن و بی اشتهایی کودک یک ساله

2018 بازدید | 32 پست

بچه ها پسرم زود دنیا اومده باوزن یک کیلو 

الان اصلا اصلا غذا نمیخوره یک اشتها آورده خوب معرفی کنید

تمام مولتی ویتامینهای خارجی رو امتحان کردم شایدم کورش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام پسر منم وزنش کم  سانستول میدم. الآن ۶ روزه از شیر گرفتم خداروشکر ماشاءالله خوب غذا میخوره قبلا که شیر می‌خورد به زور بهش غذا میدادم

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

دوقلوهای منم زود بدنیا امدن 

شاید اون شربت ها نمیزاره گرسنه بشه 

پیرم زینگ خالص ایرانی بدی اشتهاش دوبرابر میشه و خارجی بخوره اصلا هیچی نمیخوره

دخترم هم زینگ خارجی 

الانم یک شربت گرفتم معمولیه وزینگ داره خیلی اشتهاشون رو باز کرده هم برای قد خوبه هم اشتها

سلام پسر منم وزنش کم  سانستول میدم. الآن ۶ روزه از شیر گرفتم خداروشکر ماشاءالله خوب غذا میخوره ...

من سانستول آلمانی گرفتم اصلا میل ب غذا نداره یعنی غذا میبینه دهنش رو قفل میکنه خیلی غصه میخوره

۸کیلو  دیروز دکتر ی اشتها اور داد ک فعلا فقط شیرش و کامل میخوره ی تکونی خورده

پسر منم همین بود الان که دو سالشه ۱۰ کیلو

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
۸کیلو  دیروز دکتر ی اشتها اور داد ک فعلا فقط شیرش و کامل میخوره ی تکونی خورده

بازم خوبه آخه عزیزم یک کیلو بوده الان بهتره باز ۸کیلو

دختر من بچگی هاش دوکیلو و ۲۵۰گرم بدنیا آمد یک سالگی ۹کیلو بود دکتر میگفت خوبه 

دوقلوها هم پسرم ۱۲ کیلو و دخترم ۱۰کیلو بود توی یک سالگیشون ونارس بودن و ۷ماهگی با بک کیلو خورده ای