2777
2789
عنوان

کمبود وزن و بی اشتهایی کودک یک ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سانستول آلمانی گرفتم اصلا میل ب غذا نداره یعنی غذا میبینه دهنش رو قفل میکنه خیلی غصه میخوره

دقیقا همسرم میگه ما بخوایم بچه رو تنبیه کنیم باید بهش غذا و میوه بدیم😅

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
الان ۴سال تمامن  ۱۷کیلو ۵۰۰دخترم پسرم ۲۰و۵۰۰هستش  بزرگ میشن حساس نباش اگه سالمن خداروشک ...

همه چیزشون اوکیه فقط پسرم خیلی ریزه اس یک قاشق غذام نمیخوره تمام آزمایشات سالم 

فقط سیب زمینی سرخ کردم دوبار گذاشتم خورده

مشورت میکنم حالا دیروز ی مولتی داده لااقل شیرش رو میخوره

خداروشکر . اسم مولتی که دکتر داده چیه

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
همه چیزشون اوکیه فقط پسرم خیلی ریزه اس یک قاشق غذام نمیخوره تمام آزمایشات سالم  فقط سیب زمینی ...

اون نگه داشته بعد بلوغ بزرگ بشه 😃😃😁😁😁همه تعجب کنن 

مال منم ب عکسه دخترم ریزه میزه هستش نسبت به پسرم 

منم ویتامین میدم و اینا و توکل به خدا بزرگ میشن ایشالله

پس ول کن خداروشکر کن سالمن والله من برای دوقلوهام اصلا حساس نیستم برای هیچیشون حساسیت به خرج نمیدم ف ...

من ک تا شدن اینقد مردم آرزوی ۴کیلو‌ شدنشون رو میخوردم

من ک تا شدن اینقد مردم آرزوی ۴کیلو‌ شدنشون رو میخوردم

منم مثل تو تا یکسالگی ۱۰دقیقه خواب نداشتم توی شبانه روز

والله

بعدش که توی ۹ماهگی مریض سد پسرم یک ماه بیمارستان بودیم پیرشدیم با سوهرم توی یک ماه برای همین نبگم الان هزار بار شکر بچه هام مریض نیستن فقط سلامت باشن وهیچ   

منم مثل تو تا یکسالگی ۱۰دقیقه خواب نداشتم توی شبانه روز والله بعدش که توی ۹ماهگی مریض سد پسرم یک م ...

واقعا بچه ناراس بزرگ کردن خیلی خیلی سخته 

بچه های منم با اکسیژن مرخص‌شدن ۵ماه چشام خواب ندید از ترس و استرس 

واقعا بچه ناراس بزرگ کردن خیلی خیلی سخته  بچه های منم با اکسیژن مرخص‌شدن ۵ماه چشام خواب ندید ا ...

الهیی سلامت باشی و همیشه کنار دوقلوهات زندگی خوبی داشته باشی 🥰🥰گذشت میبینی بازم زمان میگزره و بزرگ میشن به الان خوددت میخندی 

من هنوز باورم نمیشه تا صبح میتونم الان راحت بخوابم😢😢 🤤🤤🤤حسرت ۲ساعت خواب رو داشتم 🤣🤣