2789

اینکه ذهن و روحت زودتر از جسمت بیدار میشه بهش میگن فلج خواب

یعنی هوشیاری ولی نمیتونی بدنتو تکون بدی 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گوگل سرچ کن خب😐😂

فک کنم اینه ک تو خواب اصن نمیتونی تکون بخوری 

یعنی هوشیار باشی ولی بدنتو اصلا نتونی تکون بدی

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

برای من اینطور بود 

یه کابوس میبینی یکدفعه بیدار میشی نفست بالا نمیاد انگار داری میمیری از کسی هم‌ کمک میخوای صداش میزنی ولی صدات در نمیاد خیلی حالت بدیه دست پاتم نمیتونی تکون بدی 

دقیقا همین ک این کاربر گفتن

اینکع روحت زودتر از جسمت بیدار ش

هوشیاری اما هرکاری میکنی نمیتونه حرکت کنی

میگن اینجور مواقع نفستو حبس کن یا همش بگو من نمیترسم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

برلی من اینطور بود  یه کابوس میبینی یکدفعه بیدار میشی تنفسی بالا نمیاد انگار داری میمیری از کس ...

اره دقیقا همینه 

قدیما بهش میگفتن بختک 

خیلی به حالت روحی ربط داره 

این ف‌ک کنم برا منه  الان زلزله میاد دیسکمم گرفته نمیتونم تکون بخورم 😅🤣😂

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
من زیاد میشم فلج خواب خیلی بده

شبا قبل از خواب آیت الکرسی و ۴ قل بخون

منم یه مدت طولانی درگیرش بودم تا یکی بهم گفت این سوره ها رو قبل از خواب بخون رفع میشه.  خداروشکر رفع شد 

شبا قبل از خواب آیت الکرسی و ۴ قل بخون منم یه مدت طولانی درگیرش بودم تا یکی بهم گفت این سوره ها رو ...

فکرمیکنم جذاب باشه 

من تاحالا دچارش نشدم شت

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
شبا قبل از خواب آیت الکرسی و ۴ قل بخون منم یه مدت طولانی درگیرش بودم تا یکی بهم گفت این سوره ها رو ...

اوووو انقدر خوندم کلا فک کنم یچیز بدنم کمه ک اینطور میشم فک کنم باید برم ازمایش بدم

مرسی از مهربونیت

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
من زیاد میشم فلج خواب خیلی بده

بعد یه مدت میتونی کنترلش کنی و اذیت نشی یعنی تا این حالت برات پیش میاد مغز تشخیص میده چی شده و سریع واکنش نشون میده