2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم وقتی خوابم اتفاق میوفتم خول نیستم ک بیدار باشم بگم فلج خواب وقتی خوابم اولشم گفتم یهو از خواب ...

اره منم می دیدم وای باز یادم افتاد 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
بچه م هنوز سه سالش نبود ک اینجوری شد.بچه ی کوچیک فشارروحی وعصبی نداره ک

عزیزم گفتم که علت ماورایی هم داره 

اره منم می دیدم وای باز یادم افتاد 

اخه یسریا فک میکنن من مرض دارم بخوام دروغ بگم اخه چرا باید بیام رو خودم انگ بزارم دنبال زیر بغل مارن خوب دوست عزیز تو اینطوری فلج خواب بودی من اینجوری دلیل نمیشه همه یکی باشن ک اینجا همه میخان مچ یکیو ب هرنحوی بگیرن اخه اینم چیزیه ک من بخوام دروع بگم یا بخوام ایه قسم بخورم

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
اخه یسریا فک میکنن من مرض دارم بخوام دروغ بگم اخه چرا باید بیام رو خودم انگ بزارم دنبال زیر بغل مارن ...

من باور میکنم حرفتونو چون خودم تجربه داشتم 

نمیدونم چیه ب منم بگید

دوستان فلج خواب زمانی اتفاق میفته که بدن شما درحالت خواب و یا به عبارت دیگر درحالت حرکت سریع چشم قرار میگیره اما ذهن شما بیداره این اتفاقات معمولا در زمانی رخ میده که شما ازخواب بیدار میشید و چشماتون رو باز میکنین اما نمیتونید بدنتون رو تکون بدید. 

درحقیقت در زمان فلج خواب
 (بختک)هم پدیده علمی اتفاق میفته و هم پدیده متافیزیکی.
دلایل علمی:

از بُعد علمی شما وقتی که میخوابید تمام ماهیچه‌های اصلی بدن به غیر از ماهیچه‌های چشم و ماهیچه‌های تنفسی مانند ریه و یا قلب قفل میشن و یا اصطلاحا فلج میشن تا شما در اثر هیجانات در حین خواب نتونید که حرکت کنید. 

چون اگر قرار باشه تا درحین خواب حرکت کنید ممکنه که به بدن شما آسیب جدی وارد بشه و یا از بلندی پرتاب بشید و یا به جسم سخت، مثل دیوار برخورد کنید.

در واقع فلج خواب یک سیستم محافظتی برای انسان درحین خوابه و اگر این سیستم از کار بیفته وقتی که خواب میبیند جسمتون تلاش میکنه تا اتفاقات درون خواب را تقلید کند. 

مثلا اگر درخواب بدویدجسم فیزیکی تلاش میکند تا همان کار را تقلید کند و درصورتیکه این اتفاق بیفته به علت آنکه انسان در اون حالت هیچ اختیاری از خودش نداره آسیب شدیدی خواهد دید. 

درحال حاضر افراد زیادی درسراسر جهان دچار بیماری خوابگردی هستند.
 یعنی بدن آونها درحین خواب فلج نمیشود بنابراین مجبور هستند که خودشان را به تخت و غیره … ببندند.

دلایل متافیزیکی
اما از بُعد متافیزیکی اگه بخوائیم به این موضوع نگاهی بیندازیم؛ شما وقتی که ازخواب بیدار میشید و ذهن شما زودتر از موعد به پیرامون و اطرافش آگاه میشه و یا به اصطلاح بیدارمیشه به علت اینکه بدن شما هنوز درحالت فلج به سر میبره 
(بدن خواب و ذهن بیدار) 
و بین ۱ الی ۳ دقیقه طول میکشه تا مغز به اعضاء، دستور بده تا ازحالت فلج در بیاد.

شما در واقع بیدار هستید و به تمام اتفاقات پیرامونتان آگاه هستید اما به علت اینکه ذهن شما درفرکانس هوشیاری نیست و بر روی موج آلفا و یا تتا قرار دارد؛ 

اسم علمی این حالت فلج خواب هست در حالتی رخ میده که بین خواب و بیداری گیر میکنی و در عین حال که کابوس میبینی ولی بیداری یعنی بدنت بیدار هست و مغزت هنوز داره خواب میبینه برای همین چیزهای غیر واقعی میبینی مثل آدم و چیزهای دیگه 

اگر تو اون حالت تمرکز کنی روی یک عضو بدنت مثلا انگشت پات و سعی کنی تکونش بدی از اون حالت خارج میشی.

منم همینجورم.بعضی وقتا حس میکنم یکی دنبالم کرده هرچی تقلا میکنم ک فرارکنم فایده نداره و ازجام تکون ن ...

دوستان فلج خواب زمانی اتفاق میفته که بدن شما درحالت خواب و یا به عبارت دیگر درحالت حرکت سریع چشم قرار میگیره اما ذهن شما بیداره این اتفاقات معمولا در زمانی رخ میده که شما ازخواب بیدار میشید و چشماتون رو باز میکنین اما نمیتونید بدنتون رو تکون بدید. 

درحقیقت در زمان فلج خواب
 (بختک)هم پدیده علمی اتفاق میفته و هم پدیده متافیزیکی.
دلایل علمی:

از بُعد علمی شما وقتی که میخوابید تمام ماهیچه‌های اصلی بدن به غیر از ماهیچه‌های چشم و ماهیچه‌های تنفسی مانند ریه و یا قلب قفل میشن و یا اصطلاحا فلج میشن تا شما در اثر هیجانات در حین خواب نتونید که حرکت کنید. 

چون اگر قرار باشه تا درحین خواب حرکت کنید ممکنه که به بدن شما آسیب جدی وارد بشه و یا از بلندی پرتاب بشید و یا به جسم سخت، مثل دیوار برخورد کنید.

در واقع فلج خواب یک سیستم محافظتی برای انسان درحین خوابه و اگر این سیستم از کار بیفته وقتی که خواب میبیند جسمتون تلاش میکنه تا اتفاقات درون خواب را تقلید کند. 

مثلا اگر درخواب بدویدجسم فیزیکی تلاش میکند تا همان کار را تقلید کند و درصورتیکه این اتفاق بیفته به علت آنکه انسان در اون حالت هیچ اختیاری از خودش نداره آسیب شدیدی خواهد دید. 

درحال حاضر افراد زیادی درسراسر جهان دچار بیماری خوابگردی هستند.
 یعنی بدن آونها درحین خواب فلج نمیشود بنابراین مجبور هستند که خودشان را به تخت و غیره … ببندند.

دلایل متافیزیکی
اما از بُعد متافیزیکی اگه بخوائیم به این موضوع نگاهی بیندازیم؛ شما وقتی که ازخواب بیدار میشید و ذهن شما زودتر از موعد به پیرامون و اطرافش آگاه میشه و یا به اصطلاح بیدارمیشه به علت اینکه بدن شما هنوز درحالت فلج به سر میبره 
(بدن خواب و ذهن بیدار) 
و بین ۱ الی ۳ دقیقه طول میکشه تا مغز به اعضاء، دستور بده تا ازحالت فلج در بیاد.

شما در واقع بیدار هستید و به تمام اتفاقات پیرامونتان آگاه هستید اما به علت اینکه ذهن شما درفرکانس هوشیاری نیست و بر روی موج آلفا و یا تتا قرار دارد؛ 

اسم علمی این حالت فلج خواب هست در حالتی رخ میده که بین خواب و بیداری گیر میکنی و در عین حال که کابوس میبینی ولی بیداری یعنی بدنت بیدار هست و مغزت هنوز داره خواب میبینه برای همین چیزهای غیر واقعی میبینی مثل آدم و چیزهای دیگه 

اگر تو اون حالت تمرکز کنی روی یک عضو بدنت مثلا انگشت پات و سعی کنی تکونش بدی از اون حالت خارج میشی.

نگه فلج خواب با دعا رفع میشه؟

اگه علمی نگاش کنی فلج خوابه 

ولی من چیزایی دیدم که مطمئنم که فلج خواب علمی نیس و یه چیز ماورایی هس

خانمای باردار اینجا هستن وگرنه برات میگفتم چیا دیدم 

پست قبلیم دقیقا  بالای پست خودت رو حتما بخون

عریزم متنی که گذاشتی رو کامل خوندم بازم من میگم چیری که دیدم با علم جور در نمیاد .از یاداوریش فکرم به هم میریزه .