2777
2789
مردمک تکون میخوره؟نه مال من چشمام بسته ست این اتفاق میفته، فقط میدونم بیدارم و دستام وپاهامو نمیتونم ...

اره منم با چشم بسته برام اتفاق افتاده 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
خواهش میکنم البته من چیزای دیگه هم حس میکردم و بخاطر همین خوندن سوره ها خیلی کمکم کرد هنوزم که هنوز ...

خوب اون چیزایی ک میگیو من هرشب حس میکنم خسته شدم دیگ بخاطر همین علت نمیرم دکتر

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای خیلی باید جالب باشه حرفم نمیتونی بزنی؟

اصلا جالب نیست خیلی حس بدیه نفست بند میاد.چند وقت پیش خواب بودم حس میکردم یکی از پشت منو بغل کرده و محکم فشارم میداد نفسم بالا نمیومد هرکاری میکردم نمیتونستم چیزی بگم یا تکون بخورم یهو بلند گفتم بسم الله و از خواب پریدم

خوب اون چیزایی ک میگیو من هرشب حس میکنم خسته شدم دیگ بخاطر همین علت نمیرم دکتر

برو پیش اهلش تا سرکتاب واست باز کنن 

مردمک تکون میخوره؟نه مال من چشمام بسته ست این اتفاق میفته، فقط میدونم بیدارم و دستام وپاهامو نمیتونم ...

برامن دور و اطرافمو میتونستم قشنگ ببینم و چیزای دیگ هم همراش میدیدم مثلا تلفن خونه زنگ میخورد من فقط با چشم میتونستم ببینم ولی تکون نمیخوردم

منم همینجورم.بعضی وقتا حس میکنم یکی دنبالم کرده هرچی تقلا میکنم ک فرارکنم فایده نداره و ازجام تکون نمیخورم و اون چیزم هی بهم نزدیک میشه

درسته، برای اینه ک مغزت زودتر ازتو بیداره، فقط نباید بترسی و یه چندثانیه صبرکنی درآرامش

اره بعد یه مدت میشه کنترلش کرد 

اصلا جالب نیست خیلی حس بدیه نفست بند میاد.چند وقت پیش خواب بودم حس میکردم یکی از پشت منو بغل کرده و ...

من هر سری حس میکنم پتو دورم پیچیده میخوام خفه شم از ته نهانم داد میزنم یکی بیاد کمک ولی صدام در نمیاد

برامن دور و اطرافمو میتونستم قشنگ ببینم و چیزای دیگ هم همراش میدیدم مثلا تلفن خونه زنگ میخورد من فقط ...

درسته، منم چندبار بیدارمیشم چشام بازه و همه جا رو میبینم، اما تو خواب وخیالاته، وقتی بیدارمیشم میفهمم ک تو خواب بیدار میشدم 

درسته، منم چندبار بیدارمیشم چشام بازه و همه جا رو میبینم، اما تو خواب وخیالاته، وقتی بیدارمیشم میفهم ...

نه نه من بیدارم اصلا خاب نیستم یهو جسمم شروع میکنه حرکت کردن میفهمم یا دور و اطرافمو قشنگ میبینم یبار شوهرمو میخاستم صدا بزنم نمیتونستم قشنگ میدیدمش

منم همینجورم.بعضی وقتا حس میکنم یکی دنبالم کرده هرچی تقلا میکنم ک فرارکنم فایده نداره و ازجام تکون ن ...

درسته همونه، خودشه، کار مغزته، مغز بیداره میخواد بیدارت کنه چون فکرمیکنه داری میمیری ک نمیتونی پاشی، پس چیزای ترسناک برات میسازه ک بترسی و شک بهت واردشه ک بتونی بیدارشی، سرچ کن فلج خواب اینارو میاره برات