2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده نمیخوامش دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 5474 بازدید | 137 پست

چقدر لوسی استارتر 

بلند میشدی میرفتی خونه مامانت دیگه

گریه کردن و لجبازی کار بچه هاست 

ی کم مستقل باش 

زندانی همدیگه نیستید حالا یه شب رفته پیش دوستاش باید همچین الم شنگه ای راه بندازی هم نشستی گریه کردی هم مامان باباتو نگران کردی هم کوفت شوهرت کردی 

وای کاملا حق با شوهرته

چه اشکالی داره یه شب تنها بمونی؟ حالا چرا پای خونوادتو میکشی وسط؟

من اصلا عادت به تنها موندن ندارم 

حتی وقتی خودش هست یه صدا بیاد میترسم ‌میدونه دست خودم نیست، از تنهایی و شب وحشت دارم 

فکر میکرد من میرم اونجا یا اونا میان خانوادم و چون من زنگ زدم که تنهام اونا هم مهمونی بودن ناراحت شدن که من و تنها گذاشته و رفته رفیق بازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خانوادم نگرانم بودن حرص خوردن خیلی غرورم جلوشون خورد شد وقتی تا ساعت ۲همش میپرسیدن اومد منم گفت ...

😐😐چقد شلوغش کردی 

یا کلا نمیزاشتی بره یا دیگه وقتی رفته این کارا معنی نداره 

مگه چند سالته ک یه شب نتونستی تنها بمونی تو خونه خودت 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
خیلی خانوادم نگرانم بودن حرص خوردن خیلی غرورم جلوشون خورد شد وقتی تا ساعت ۲همش میپرسیدن اومد منم گفت ...

چه لوسی اسی

چرا خانوادت دخالت میکنن

یه شب شوهرت بره پیش دوستاش چه مشکلی داره😐نکنه فامیلای ما خیلی روشن فکرن 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
عجیبه چرا پای خانوادت کشیده شده وسط خودت مگه بالغ وسنجیده نیستی ینی نمذاری شب یبار شوهرت بادوستاش ...

من نمیگم نره پبش دوستاش من اصلا ادمی نیستم که محدود کنم ولی میتونست روز بره یا بره شب برگرده نه اینکه زن و زندگیشو تنها بزاره 

مگه خانوادم باید جور اونو بکشن بیان نگهبانی من که اون بره مهمونی 

شما مقصری اولا کی گفته ی خانم نمیتونه تو خونه تنها باشه تو رو خدا یکم بزرگ بشید بعد ازدواج کنید چرا فکر میکنید همش یکی باید مراقبت باشه بعدم خانوادتون حق نداشتن زنگ بزنن به همسرت 

خسته شدم از بس بهش توضبح دادم چی درسته چی غلط  چرا باید وقتی رفیقش زنش رفته جایی اون من و بزار ...

شوهرمن خیلی بی درک تره من سنم کم بود ازدواج کردم ۱۳ سالم بود اون همیشه سرکاربود وقتی هم می امدشبها تانزدیک صبح بیرون بادوستاش بود،یه شب باردار بودم دزد امده بود روی پشت بوم خونه امون ومن تنها توی یه خونه بزرگ 

آخه مرداکه شب نمیترسن بعدم هیچ مردی نمیزاره زنش شب خونه دوستش باشه

چرا والا همسرم اجازه میده مثلا برنامه میچینیم همه جم میشیم خونه یکی شبم میمونیم مثلا هر چند ماه یه شب این کارو میکنیم بعد همه دوستامم میشناسه 

چقدر لوسی استارتر  بلند میشدی میرفتی خونه مامانت دیگه گریه کردن و لجبازی کار بچه هاست  ...

حرفت کامل درسته نمیدونم چرا این جا همه شوهری هستن  هی شوهرم شوهرم میکنن  نباید بره  نباید بیاد نباید نگاه کنه. و...........

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
چه لوسی اسی چرا خانوادت دخالت میکنن یه شب شوهرت بره پیش دوستاش چه مشکلی داره😐نکنه فامیلای ما خیلی ...

پیام هامو بخون کامل من اصلا نمیگم نره اصلا همچین ادمی نبستم