2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده نمیخوامش دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 5474 بازدید | 137 پست

خیلی خانوادم نگرانم بودن حرص خوردن خیلی غرورم جلوشون خورد شد وقتی تا ساعت ۲همش میپرسیدن اومد منم گفتم نه من تا نزدیکای صبح خوابم نبرد و همش گریه کردم،همسرم نباید میومد خونه وقتی فهمید تنهام؟

منم نزدیکای صبح بهش پیام دادم که تو غرورمو و اون چیزی که ازت تو ذهن خودم و بقیه ساخته بودم خراب کردی بااینکه میدونستی از تنهایی میترسم ولی تنهام گذاشتی و من هیچ وقت امشب و فراموش نمیکنم 

صبح هم اومد گفت بیا حرف بزنیم گفتم بگو گفت نگام گن گفتم دیگه نمخوام ببینمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اینجا بگم تو مقصر بودی😬 چرا به خانواده ات گفتی که زنگ بزنن؟ مگه خودت زبون نداری؟ یه کم سیاست داش ...

خسته شدم از بس بهش توضبح دادم چی درسته چی غلط 

چرا باید وقتی رفیقش زنش رفته جایی اون من و بزاره بره یا توقع داشته باشه بقیه بیان پیش من بمونن اون بره گردش

خیلی خانوادم نگرانم بودن حرص خوردن خیلی غرورم جلوشون خورد شد وقتی تا ساعت ۲همش میپرسیدن اومد منم گفت ...

خودت مقصر بودی یا میرفتی پیش خانواده ات یا اونا میاومدن پیشت.

الکی لج کردی بساط دعوا درست کردی

حالا یه شب بود تحمل میکردی

خیلی خانوادم نگرانم بودن حرص خوردن خیلی غرورم جلوشون خورد شد وقتی تا ساعت ۲همش میپرسیدن اومد منم گفت ...

باز خوبه شعورش رسیده بیاد معذرت خواهی

شوهر من تو این مورد که گاوه قشنگ

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

چه حس تلخی داری الان.

ولی خب ی کم بگذره حالت بهتر میشه.

حرف زدن هم فایده نداره چون بهر حال شما این حس تلخو تجربه کردی.

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
بعدش دیشب رفت منم از سرکار اومده بودم سرم خیلی درد میکرد ولی اماده شد رفت ، گفت میری خونه مادرت اینا ...

ببخشید چه پرو شده!! خودش میره پی خوشگذرونی اونوقت میخواد یکی دیگه بیاد که شما تنها نباشی؟!

یه سوال دارم اگه این خانوم میرفت یه شب پیش دوستشو شوهرش رو تنها میذاشت مشکلی نداشت؟

دقیقا 

من هم مخالف شب بیرون موندن هستم صبح برن بیرون تا شب ولی شب هر کی سرش رو بالش خودش باشه چه خانم چه آقا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه سوال دارم اگه این خانوم میرفت یه شب پیش دوستشو شوهرش رو تنها میذاشت مشکلی نداشت؟

اره دقیقا 

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 

عجیبه چرا پای خانوادت کشیده شده وسط

خودت مگه بالغ وسنجیده نیستی

ینی نمذاری شب یبار شوهرت بادوستاش باشه مگه اسیر اوردی

فقط توخاورمیانه اینجوریه ها

اینقد وابسته نباشید به شوهرا وخانواده هاتون

مگه یشب تنها بمونی اسمون میاد پایین

دخترقشنگم بهار