2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده نمیخوامش دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 5474 بازدید | 137 پست
نه مسیول همن، هر ادمی مسیول تصمیمیه که میگیره، اولین شرط بلوغ برای ازدواج کسیولیت پذیریه، خانم انتخا ...

عزیزم 

من مسول تلقین و تفهیم دیدگاهم به شما نیستم

و البته که در موردش میتونید نظر روانشناسها را سوال کنید

اینکه ما چه عقیده ای داریم دلیل نمیشه که حتما درست باشه

تاری بیلیر کیم قازانار کیم ییه ...ابله اودور دونیا ایچین غم ییه
چقد لوسی . از تنهایی میترسی خوب میرفتی خونه بابات یا اونا میومدن خیلیم اشتباه کردی پا خانوادتو کشید ...

لوس چیه دوست عزیز هر ۵انگشت شبیه هم نیستن ، منم از تنهایی و تاریکی میترسم دلیل نمیشه لوس باشم خیلی هم رو خودم کار کروم مشاوره هم گرفتم متاسفانه خوب نشدم،اما از اول زندگیم ب همسرم گفتم ک چجوری باید باهم باشیم ایشونم کاملا درک میکنن وقتایی هم ک بدونم نیازه شب جایی باشه میرم خونه پدرم ، حالا ب هر دلیلی اسی دلش نخواست بره خونه پدرش وحوصله نداشته بیان پیشش دیگ شوهرش باید درکش میکرد یکم ، اما اسی هم در نهایت کمی مقصره چون میگ از چند روز پیش بهم گفته ک با دوستان تنهام میتونست اونم برنامه بچینه بره خونه خاله ی دوستی کسی ک باهاش راحته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال دارم اگه این خانوم میرفت یه شب پیش دوستشو شوهرش رو تنها میذاشت مشکلی نداشت؟

من میذارم

مشکلی نداره همسرم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍