2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6875 بازدید | 292 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راضی ام. خیلی خوش اخلاق بود  ولی رفتار و سرکوب و تحقیرای خودم بهش . اخلاقشو یه مدت سگ کرد ولی ...

عزیزدلمممم...آره میدونم چی میگی آدم بهونه گیر میشه گاهی.سعی کن بیشتر بهش محبت کنی.منم مثل شما عقدم از امام حسین میخوام به واسطه چله حق شناس کارای عروسیمو جور کنه.میگن انجام بدی رد خور نداره

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

منم ۱ سال و نیم عقد بودم تا خونمون آماده بشه خانواده ی همسرم داشتن ولی کمک نکردن خودمون جمع کردیم هم عروسی گرفتیم هم خونه رو آماده کردیم ،میدونم الان خیلی فشار روته ولی خانوادش واقعا وظیفه ای ندارن پسری ک نتونه ی جشن مختصر بگیره برا همسرش خب چرا زن گرفته شما باید سنگاتو با همسرت وا بکنی نه خانوادش

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰
من تو این چندساله با این اتفاقایی که برای خواهرم افتاد فهمیدم واقعاااااا این جملههههه درسته ، خودشون ...

دقیقا این بلاها سر من اومده

من خیلی خیلی رعایت کردم خیلی با اون خانواده خوب بودم 

دیدم هرچی جاری اینارو عن حساب میکنع میزارن سرشون حلوا حلوا میکنن

تازه شوهر خودمم میگفت ارعه تو ک خرجی نداری 

پس منم سال سوم عقدم شروع کردم 

گفتم فلان کلاس میخوام برم هزینش انقدر میشه از این تاریخ تا این تاریخ

بعد میخواستن عروسی ببرنم یا شوهرم میگفت بریم بیرون میگفتم لباس ندارم 

خلاصه هر سری ی چیزی خواستم تا عادت کردن ک برام خرج کنه 

یادمه چون من میدیم خیلی کار میکنه نمیزاشتم رفتنی بیرون ناهار بخره 

بعد ی سری  رفته بودیم بیرون منم گرسنه بودم دیدم گفت توام ک مثل همیشه ناهار نمیخوری پس من ی بستنی بگیرم

دقیقا این جملش ی پتک بود ک تو سرم کوبیده شد 

گفتم نه عزیزم واقعا گشنمه بریم غذا بخوریم

خدایا شکرت...🦋
منو مفت گرفتن هیچ خرجی هم نکردن

وقتی مفت باشی تا آخرش مفت میخوانت،هر بلایی سرت درمیاد، خودت و ضعیف بودنت مسببش هست

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
عزیزدلمممم...آره میدونم چی میگی آدم بهونه گیر میشه گاهی.سعی کن بیشتر بهش محبت کنی.منم مثل شما عقدم ا ...

اره چله میخوام بگیرم.

انشاالله🌺🌺❤❤

تیکر بارداری نیست تیکر عروسیمه
بشوهرم بگم همه چی میخام؟ اگه به خانوادش هم بگه.اونا بگن نه شوهرم گوش میده

بگو عزیزم یه روزه فقط عروسی...بعدم میخوام توی لباس دامادی بازم ببینمت...یه جشنه دیگه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
الان بشوهرم وخانوادش  به خانوادم چی بگم به همه چیگارکنم

اول با خانواده ات صحبت کن که اگه هرچیزی شد بدونی پشتوانه ات هستن و ازت حمایت میکنن... خانواده ات حمایت میکنن؟ پشتت هستن اصن؟ 

بعد که با خانواده ات حرف زدی بنظرم ازشون بخواه یه روز دعوتشون کنین خونه اتون و پدرت باهاشون خیلی جدی و محکم حرف بزنه

بگه که عقدشون خیلی طولانی شده  تو همین روزا یه تصمیم جدی و یه تاریخ رو مشخص کنن برای ازدواج و اینکه دخترمم ساده و بی سر و صدا نمیفرستن خونه بخت باید مراسم بگیرین شده ساده اما مراسم رو داشته باشه ما کلی آرزو داریم برا دخترمون قطعا دختر خودتونم بود همین کارو میکردین🤷🏻‍♀️

💔
اره چله میخوام بگیرم. انشاالله🌺🌺❤❤

انشاالله عروسی گرفتی تگم کن😍

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
مشاور بنطرتون چیه میگه ازاین که پولدارن ولی برا پسرشون هیچکاری نمیکنن

خب قطعا میگه خسیسن🤷🏻‍♀️😀 ولی خب فقط این نیست قطعا مشکلات ریز و درشت دیگه ای هست این وسط همه حرفا و مشکلات رو بگو ولی حتما برو مشاور ازدواج کردن مهم نیست اما خووووب ازدواج کردن خیلیییی مهمه من حاضرم تا آخر عمرم مجرد بمونم اما ازدواج بد نکنم روح و روان و آرامشم رو از دست ندم ساده و سرسری نگیر که یکی دو سال بعد زندگیت خدای نکرده پشیمون شی و کاری هم نتونی بکنی....

مهریه ات رو چقد زدن برات؟

💔
شوهرم کارگره. خانوادش پولدارن .عقدیم۳ ساله.بگم دیگه نمیام خونتون؟یبار گفتم دیگه خونتون نمیام.ر ا ب ط ...

پس موندنت تو این رابطه اشتباهه،این آدم ن پول داره ن ادب و شخصیت و ن قدرشناسی و معرفت،ب چیش دل خوش کردی ها؟؟؟؟؟گمون نمیکنم این آدم بتونه خوشبختت کنه.همین.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن