2789
عنوان

۳ سال عقدم

6862 بازدید | 292 پست

۳ سال عقدم.

روزی ک عقد کردم یا شام خوردیم بعدش تموم  .هیچ جشنی و.....هیچکاری برام نکردن.میگن عروسی نگیریم طلا.وخونه هیچی نگیرین.درصورتی ک خودشون برعکس برا خودشون سنگ تموم گداشتن

چقدر بیشور

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۷ سال عقد بودم 

عروسی نگرفتیم ولی خب ما خونه گرفتیم 

یعنی دلیل اصلی عروسی نگرفتنمونم این بود ک همه پولو خرج خونه خریدن کردیم 

اینکه ن خونه میخرن ن ماشین عروسیم نمیگیرین خیلی زور داره

خدایا شکرت...🦋
دارن

خب چرا برات خونه و طلا نمیگیرن؟

جاری دیگه ای نداری؟

برای اونها چیکار کردن؟

ببین یکسری از دوستهای من هم به خاطر گرونیها عروسی خیلی خیلی مختصر کرفتن ولی به جاش خونه خریدن یا ماشین

دقیقاااااا منم سه سال بودم حتی بعد عقد یه جشنم نگرفتن سه سال عذاب کشیدم تا یه عروسی خیلی ساده گرفتن هیییییی خدا

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

قوی باش خودتو براشو بگیر و کم توقع نباش این تجربه منه 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
۷ سال عقد بودم  عروسی نگرفتیم ولی خب ما خونه گرفتیم  یعنی دلیل اصلی عروسی نگرفتنمونم این ...

چه صبری داری 

من عقدم ۲ سال میشه به فکر طلاقم جراتشو ندارم تو خونه بگم دلیلش اینه

همش تو ذهنم میچرخه

ما هم خونه خریدیم سر این اینطوری شده

تیکر بارداری نیست تیکر عروسیمه