بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا این بلاها سر من اومده من خیلی خیلی رعایت کردم خیلی با اون خانواده خوب بودم دیدم هرچی ج ...
آفرین خیلی خوب کاری کردی و چه خوب که توی عقدت متوجه شدی من واقعا معتقدم هرجوری که توی عقد و نامزدی برخورد کنی به همون مدلی بودنت عادت میکنن و دیگه انتظار دارن تا آخر عمر همون بمونی و صداتم درنیاد....یه عمر زندگی مشترک رو همین رفتاراهای دوران عقد و نامزدی شکل میده
من باورت میشه دقیقاا سه بار حلقمونو توو صورتش پرت کردم🤣🤣🤣 خدایی خیلی اذیت شدم برا همینه الان باه ...
تو ی جنمی ب خرج دادی و متوجه ارزشت کردی اونارو،اوناهم یادگرفتن بات محترمانه رفتار کنن،ولی استارتر هرچی بش راهنمایی میدیم فقط میگه چیکار کنم؟؟؟؟یعنی در واقع نمیخواد کاری کنه.
هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
منم رابطه کامل دارم 3ساله عقدم، خرجمو کم و بیش میده ولی اصلا به فکر عروسی نیست، مشکل مالی داریم اما مادر احمقش کمکش نمیکنه. که از بلاتکلیفی دربیاییم، پدرمم هرچی پول داشته جهاز خریده الان بین زمین و هوا گیرم من نه راه پس دارم نه را پیش