2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6875 بازدید | 292 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا این بلاها سر من اومده من خیلی خیلی رعایت کردم خیلی با اون خانواده خوب بودم  دیدم هرچی ج ...

آفرین خیلی خوب کاری کردی و چه خوب که توی عقدت متوجه شدی من واقعا معتقدم هرجوری که توی عقد و نامزدی برخورد کنی به همون مدلی بودنت عادت میکنن و دیگه انتظار دارن تا آخر عمر همون بمونی و صداتم درنیاد....یه عمر زندگی مشترک رو همین رفتاراهای دوران عقد و نامزدی شکل میده

💔
من باورت میشه دقیقاا سه بار حلقمونو توو صورتش پرت کردم🤣🤣🤣 خدایی خیلی اذیت شدم برا همینه الان باه ...

تو ی جنمی ب خرج دادی و متوجه ارزشت کردی اونارو،اوناهم یادگرفتن بات محترمانه رفتار کنن،ولی استارتر هرچی بش راهنمایی میدیم فقط میگه چیکار کنم؟؟؟؟یعنی در واقع نمیخواد کاری کنه.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
خب قطعا میگه خسیسن🤷🏻‍♀️😀 ولی خب فقط این نیست قطعا مشکلات ریز و درشت دیگه ای هست این وسط همه حرفا ...

گفتیم ۳۰۰.ولی کزدن ۵۰ تا سکه.منم حرفی نزدم. اگه دنیال پول و طلاق بودم میتونستم  اعتراض کنم بیشتر بزارم.ولی الان بهم میگن پول دوست.بخاطر پول اطدواج کزدی. وا چ پولی. هیچ خرجی برام نکزدن.خودشو خانوادش.دراور برده گرفتن ک به کارخونشونو برسه.براشوهرم موتور خزیدم با خانوادش همش میرفت بیرون من کلفت بودم فقط 

باخانواده صحیت کزدن یبار. گفتن زوده وسنی نداره دخترتون ک نگرانینگرانی و...

يعني چي؟!

خب خانواده بايد ميگفتن چون سنش كمه بايد ده سال عقد بمونه؟! 

خانواده بايد زنگ بزنن بگو بيايد تكليف اين دوتا جوون رو مشخص كنيد

اگه خانوادت يكم سفت و جدي صحبت كنن حساب كار دستشون مياد،شايد انقدر سر هر چيزي كوتاه اومدين ك فكر كردن چ خبره

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
شوهرم کارگره. خانوادش پولدارن .عقدیم۳ ساله.بگم دیگه نمیام خونتون؟یبار گفتم دیگه خونتون نمیام.ر ا ب ط ...

منم رابطه کامل دارم 3ساله عقدم، خرجمو کم و بیش میده ولی اصلا به فکر عروسی نیست، مشکل مالی داریم اما مادر احمقش کمکش نمیکنه. که از بلاتکلیفی دربیاییم، پدرمم هرچی پول داشته جهاز خریده الان بین زمین و هوا گیرم من نه راه پس دارم نه را پیش

يعني چي؟! خب خانواده بايد ميگفتن چون سنش كمه بايد ده سال عقد بمونه؟!  خانواده بايد زنگ بزنن ب ...

اره هیچ توقعی نداشتیم.خانوادم فثط هرکاری ک وطیفه اونا بود انجام دادن.اونا هیچ کاری نکزدن.

اره هیچ توقعی نداشتیم.خانوادم فثط هرکاری ک وطیفه اونا بود انجام دادن.اونا هیچ کاری نکزدن.

چقدر مثل همیم

خانوداه ی نفهم همسر منم هیچ کاری نکردن، خدا لعنتشون کنه که ی شام پدر و مادرم رو دعوت نکردن فقط خوردن و رفتن

یه شاباش به من ندادن آبروم رفت، ما ولی هیچی کم نذاشتیم، من که اصلا راضی نیستم خدا لعنتشون کنه الهی