2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6875 بازدید | 292 پست
ایشاالله همش تو ذهنم میگم شوهر کردن به گدا همینه دیگه. خواهرم شوهرش پولدار بود بعد ۸ ماه عروسی کرد ...

نه من شرایط همسرم خوبه.مادرشوهرمم همه جوره حمایتش میکنه.چون مجبوره پولشو بزنه تو کارش باید صبر کنه سود بیاد دستش.من مقایسه نمیکنم چون هر دومون اولین فرزندیم.همسرت خوبه راضی ای ازش؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۴ ساله عقدم ۱ هفته دیگه عروسیمه 

از من بهت نصیحت عقد نمون

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
براما هیچی نگرفتن بااینکه پولدار بودن. ولی ما سنگ تموم گذاشتیم.  حلقه و آتلیه و لباس و.  

حالم بهم میخوره از آرمای خسیس🤢خانواده داماد ما هم همینجوری ما هم همه چی براشون گرفتیم و اینکه همه جهیزیه رو کامل خواهرم برد به جز یه یخچال بدرد نخور قدیمی که اونا گرفتن سرویس خواب مبل فرش گاز هرچی که فکر کنی رو خواهرم گرفت.... پسرشونم از یک ماه بعد ازدواج بیکار شد تا چندسال خرجیشو خواهر من میداد انگار خواهر من زن گرفته...ینی اگه بهت بگم بجای تشکر چجوری باهاش رفتار میکردن شاخ درمیاری که این خانواده چقد اعجوبه هستن🤦🏻‍♀️ بنظرم اگه میبینی خانواده خوبی نداره با مشاور مشورت کن خانواده زندگی رو سیاه میکنن حتی اگه پسر هم خوب باشه فایده نداره

💔
۴ ساله عقدم ۱ هفته دیگه عروسیمه  از من بهت نصیحت عقد نمون

عزیزممممم...به سلامتی😍انشاالله خوشبخت بشین🌹چرا میخواستین جدا بشین؟بعد عقد؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
ازکجا

چی از کجا؟

نه من شرایط همسرم خوبه.مادرشوهرمم همه جوره حمایتش میکنه.چون مجبوره پولشو بزنه تو کارش باید صبر کنه س ...

راضی ام.

خیلی خوش اخلاق بود 

ولی رفتار و سرکوب و تحقیرای خودم بهش . اخلاقشو یه مدت سگ کرد ولی قول داد همون خوش اخلاق سابق باشم و سرشم مونده

من شدم افسرده. اونم باهام کنار میاد

تیکر بارداری نیست تیکر عروسیمه

چه صبری داری من جات بودم لحظه ای بااین بی فکرها زندگی نمیکردم وعمرموتباه نمیکردم

انگار دنبال این هستن مفت دربرن

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 
خانوادم هم بگن تکلیف روشن کن.میگن شما دخالت نکنین

تو رو خدا به چه دلخوشی موندی پس با این پسر و خانواده بی فرهنگ؟؟؟؟ بخدا ۳ سال چیزی نیست نذار یه عمرت حروم بشه تو رو خدا برو مشاور صحبت کن مشکلاتتونو بگو ببین چی بهت میگه اگه بهت میگه تمومش کن نمون با این آدن خودتو بدبخت نکن 

💔