2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6875 بازدید | 292 پست
میگن نه. بعدشم میگن زوده تازه ۳ سال عقدین.یجوری میگن انگار اولین روز عقدمونه

استارتر منم مثل شما عقد هستم اما نزدیک دو ساله.با این تفاسیر کم کم دارم کلافه میشم.بهم چله معرفی کردن که رد خور نداره.میخوام بردارم بلکه مسیر هموار بشه و همسرم بتونه تو این گرونیا سریعتر عروسی بگیره.کالاهاشو خریده فقط دو تیکش مونده.هنوز خونه رهن کردنمون مونده.جشن مونده و...

تازه من همسرم شرایط کاریش خوبه بازم سخته این همه مخارج.بنظرم شما هم چله آیت الله حق شناس بردار بلکه فرجی بشه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان رفتین سر خونه زندگیتون؟منم عقدم نزدیک ۲ ساله.ولی همسرم همون اول گفت ۲ سال عقد باشیم.کم کم دارم ...

نه عروسی نکردم هنوز.

منم کلافه شدم

دخالت کن نیستن

تیکر بارداری نیست تیکر عروسیمه
باز بلاکم میکنه میگه طلاقت میدم و.کسی بهت یاد میده و.... منم کلی ناراحت میشم

وااا

دیگ عقلم جایی نمیرسه

با ارامش ک حل نمیشه با یکم جدی بودنتم ک طلاقت میده

من واقعا نمیدونم

خدایا شکرت...🦋
اسی محکم حرفتو بزن  بگو عروسی میخوام خونه ام میخوام اگ نمیتونستی چرا ازدواج کردی من هنوزم حسر ...

۳ سال و نیم داره میشه. من ۲۰ سالم بود ازدواج کزدم باهاش.همه چیز آماده. ولی اینا آماده نیستن

وای خدایا چیکارکنم. تکلیفمتکلیفم روشن نمیکنن 

خودت و خانواده ات باید جدی برخورد کنین با پدر مادرت صحبت کن بگو باهاشون حرف بزنن و بگن که ما دخترمونو از سرراه نیاوردیم که همینجوری بدون هیچ عزت و احترامی بردارین ببرین و الانم تایم عقدشون خیلی شده اگه نمیخواین بگین تکلیف دختر ما هم روشن بشه ، اینا رو باید باهاشون جدی رفتار کرد و تو باید خانواده ات خیلی پشتوانه ات باشن ....برا خواهر من حتی یه طلا هم نخریدن فقزط برا حلقه چون مجبور بودن ارزونترین و آشغالترین حلقه رو بزور برداشتن اونم با پول خود داماد.....

💔
نه عروسی نکردم هنوز. منم کلافه شدم دخالت کن نیستن

آرررره حس سردرگمی داری...انگار ی چی تو زندگیت کمه.خدا کنه تا بعد محرم بریم سر خونه زندگیمون❤️🥺

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
دقیقا زنی ک خرج داره ارج داره اینو بشددت موافقم

من تو این چندساله با این اتفاقایی که برای خواهرم افتاد فهمیدم واقعاااااا این جملههههه درسته ، خودشون بهشون خوبی و محبت نیومده هرچقدم ساده بگیری بهشون فکر میکنن تو مشکل داری که ساده گرفتی برا خانواده پسر جماعت دلسوزی نباید کرد

💔
خودت و خانواده ات باید جدی برخورد کنین با پدر مادرت صحبت کن بگو باهاشون حرف بزنن و بگن که ما دخترمون ...

براما هیچی نگرفتن بااینکه پولدار بودن. ولی ما سنگ تموم گذاشتیم.  حلقه و آتلیه و لباس و.  

من تو این چندساله با این اتفاقایی که برای خواهرم افتاد فهمیدم واقعاااااا این جملههههه درسته ، خودشون ...

اره واقعا هرچی خوبی میکنم. اونم بیش از حد.بازم بهم بی رحمی بیاحتزامی و . . میکنن

آرررره حس سردرگمی داری...انگار ی چی تو زندگیت کمه.خدا کنه تا بعد محرم بریم سر خونه زندگیمون❤️🥺

ایشاالله

همش تو ذهنم میگم شوهر کردن به گدا همینه دیگه.

خواهرم شوهرش پولدار بود بعد ۸ ماه عروسی کرد به بهترین شکل. خونه و ماشین.

این تحقیرا تو ذهنم از شوهرم میکنم

بعد میبینمش حس بدی تو دلم دارم حس عذاب وجدان

تیکر بارداری نیست تیکر عروسیمه
اخه تا کی صبر کنم. هرروز اختلاف و فاصله بیشتر میشه همش دخالت و....کمک نمیکننش

صبر نکن عزیز من عقد طولانی خیلیییی بده و همش میشه اختلاف و بحث و دعوا.....بعدش همه اینا تو زندگی مشترک تاثیر منفی میذاره حرفتو خیلی جدی بزن حتی اگه فکر میکنی تهش طلاق میشه از هیچی نترس آدم اول زندگی بفهمه با کی طرفه و جدا بشه دردش کمتره تا بره توی زندگی زیر یه سقف....

💔