2789
عنوان

۳ سال عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6875 بازدید | 292 پست
همین خونه خریدیم ما هم ولی من بدم میاد از عقد طولانی عقد طولانی باعث اختلاف میشه هر روز با شوهرم ...

الان رفتین سر خونه زندگیتون؟منم عقدم نزدیک ۲ ساله.ولی همسرم همون اول گفت ۲ سال عقد باشیم.کم کم دارم حس کلافگی پیدا میکنم.با اینکه همسایه ایم ولی اکثرا خونه مادرشوهرمم.آدمای خوبین خداروشکر دخالت کن هم نیستن ولی بازم دوست دارم خونه خودم باشم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم کارگره. خانوادش پولدارن .عقدیم۳ ساله.بگم دیگه نمیام خونتون؟یبار گفتم دیگه خونتون نمیام.ر ا ب ط ...

چه پروعه 

جدا شوهرت پروعهه 

بگو عروسی بگیر روی عروسی سفتو سخت وایسا کوتاه نیا

تا عروسی نگرفت نرو سر خونخ و زندگیتون

بعدم شوهدت کارگر باشه مگه شوهر من کارمند بود مارکت کار میکرد مارکت پدرش

توو ساختمان میرفت کار میکرد چندجا مشغول بود

بگو باید عروسیو بگیری خرجمم با توعه اگ نمیتونستی چرا اصلا زن گرفتی از همون اول میگفتی برنامه ات اینه 

منم تکلیفمو میدونستم 

خدایا شکرت...🦋
اگه جشن کوچیک نگرفت عروسی باید بگیره اونم خوبشو

آره بگو میخوام جلوی دیگران سربلند باشم...بخدا دخترخاله ی من از خانواده ی شوهرش الان میخواد 150 بگیره ماشین بخره...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

برا خواهر منم همینکارو کردن.... و الان تو زندگیش هیچ عزت و احترامی از اون خانواده بی شخصیت نمیبینه... راست میگن زنی که خرج داره ارج داره...لطفا نذار انقد ساده و بی هیچی ببرنت سر خونه زندگی انگار سر خون بردنت ما کلی خون دل خوردیم با همچین رفتارا 

💔
میگن نه. بعدشم میگن زوده تازه ۳ سال عقدین.یجوری میگن انگار اولین روز عقدمونه

وااا

سه سال زیادهه بیشتر از ی سال واقعاا زیادع 

من ۷ سال عذاااب کشیدم عذابا مسخره خاصوعام شدیم همه تا من میدیدن میگفتن عروسیت کیه عروسیت کیه

اخرشم عروسی نگرفتیم ب همه گفتیم رفتیم کیش  

ولی رفتیم شمال

اگ برات مهمههه عروسی بچسب از حقت کوتاه نیا 

اگ نه ک برو زندگیتو بساز 

خدایا شکرت...🦋
آره بگو میخوام جلوی دیگران سربلند باشم...بخدا دخترخاله ی من از خانواده ی شوهرش الان میخواد 150 بگیره ...

به خانوادش بگم چی میخوام؟؟؟مثلا چی ازشون بخوام.چجوری بگم بهشون

پدرشون فوت کرده. مادرشون مریضه ولی توان مالی خوبی دارن

به خانوادش بگم چی میخوام؟؟؟مثلا چی ازشون بخوام.چجوری بگم بهشون پدرشون فوت کرده. مادرشون مریضه ولی ت ...

به شوهرت بگو...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست