2777
2789
والا خوب گفتی 😂😂♥️

😅😅😅😅😅من اخه رو عکس حساسم خودم میخوام بزارم هزاربار از همه جا نگاه میکنم ک مشکلی کسی نتونه پیدا کنه😅

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
پشیمون شدم😂💔

ن دومی خوب بود اولی اصلا نزار بعد دستش یکم آروم تر بگیر خیلی بنده خدا محکم گرفتی یجوری بگیر طبیعی باشه تو عکس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😅😅😅😅😅من اخه رو عکس حساسم خودم میخوام بزارم هزاربار از همه جا نگاه میکنم ک مشکلی کسی نتونه پیدا ...

والا خوب کاری می‌کنی 

من نه زیاد دقت میکنم نه عکس هامو بد میگیرم سوژه پیدا سه 😁😓

والا خوب کاری می‌کنی  من نه زیاد دقت میکنم نه عکس هامو بد میگیرم سوژه پیدا سه 😁😓

میدونی چیکار کن من ازاین پایه ها از دیجی کالا خریدم محتاج کسی نیستم از خودم عکس ميندازم 😅😅سلفی ک راحتم دستم هست

بعد عکس میگیری دورت نگاه کن هیکلت نگاه کن شکمت بده تو عکس داخل اگ داری دورت نگاه کن جای قشنگ باشی  کثیف و اینا نباشه 

میدونی چیکار کن من ازاین پایه ها از دیجی کالا خریدم محتاج کسی نیستم از خودم عکس ميندازم 😅😅سلفی ک ر ...

عاااالیییی

خیلی ممنون که پیشنهاد دادی والا خیلی خوبه آفرین 

2790
2778
2791
2779
2792