2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بعضیا به طور مادرزادی گلبول سفیدشون کمه مثل مامان من یادمه اول که فهمیدیم انقد استرس داشتیم رفتن تست HIV و

... دادن بعد همه چی اوکی بود گفتن ژنتیکی اینطور هستن

Belle سابق

منم دوبار شوهرم همینجوری بود آزمایشش خلاصه خیلی الکی حرص خوردم رفت دکتر و دکتر بهش تقویتی داد و یه مدت بعدش خوب شد شاید واقعا دوندگی زیاد داره غذا خوردنش غلطه بدنش ضعیف شده الکی خودت رو زود نگران نکن

پلاکتم برا سرطان خون مهمه 

بعدشم انشالله که نیست ب دکتر نشون دادین؟ 

کمبود گلبول قرمز و هموگلوبین شرطه 

ازمایش مغز استخوانم میگیرن 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
منم دوبار شوهرم همینجوری بود آزمایشش خلاصه خیلی الکی حرص خوردم رفت دکتر و دکتر بهش تقویتی داد و یه م ...

اره شغلش سنگینه .  غذا خوب نمیخوره .ضعیف شده ..کلا از اچل هم بدغذا بود همیشه.... دکتر متخصص خون قرص تقویتی براش نوشته 

نمیدونم سرطان هست یانه ولی یکی از اشناهامون این مشکل داره ی چندسالی دارو مصرف میکنه وتحت مراقبت پزشک هست

من تماشای تو میکردم و غافل بودم                                       کز تماشای تو خلقی به تماشای منند
پلاکتم برا سرطان خون مهمه  بعدشم انشالله که نیست ب دکتر نشون دادین؟  کمبود گلبول قرمز و ...

فقط درصد گلبول سفیدش پایینه ..بقیش خوبه .. دکتر تا یماه قرص تقویتی نوشته براش . که بعد مجدد ازمایش cbcرو تکرار کنه

پلاکتم برا سرطان خون مهمه  بعدشم انشالله که نیست ب دکتر نشون دادین؟  کمبود گلبول قرمز و ...

بستگی داره سرطان از چه نوعی باشه بعضی سرطان فقط پلاکت پایینه که میشه لوکوپنی بعضیا ....و متفاوت همه مثل هم نیستن

باشه تو خوبی
اره شغلش سنگینه .  غذا خوب نمیخوره .ضعیف شده ..کلا از اچل هم بدغذا بود همیشه.... دکتر متخصص خون ...

نگران نباش بهش برس میوه و سبزی همیشه تو خونت باشه روزی دوبار حداقل میوه بخورین غذاهای تازه و مقوی بهش بده آجیل و مغزیجات بهش بده خوب میشه نگران نباش