2777
2789
عنوان

کمبود گلبول سفید خون و سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 69854 بازدید | 49 پست
خب وقتی توی این یسال مشکلی پیش نیودمده یعنی چیزی نیست ..عدد گلبول سفیدتون روی چند بود؟

نمیدونم نگاه کنم میگم ،فقط همین چند روز پیش تب کردم الانم یه مقدار دل درد دارم 

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکم شما خوب شدی؟لطفا جواب بده

من عزیزم جدیدا دکتر نرفتم از پارسال یعنی شکر خدا بد نیستم 

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     
نه بعضیا به طور مادرزادی گلبول سفیدشون کمه مثل مامان من یادمه اول که فهمیدیم انقد استرس داشتیم رفتن ...

سلام عزیزم گلبول سفید مادرتون تو چه رنجی هست؟ مال منم پایینه،۳۵۰۰ بود آخرین بار،، دکتر گفت ژنتیکی هست اما خودم خیلی نگرانم ،،اگر پیامم خوندی حتما جواب بده گلم 

سلام عزیزم گلبول سفید مادرتون تو چه رنجی هست؟ مال منم پایینه،۳۵۰۰ بود آخرین بار،، دکتر گفت ژنتیکی هس ...

سلام عزیزم رنجش رو نمیدونم ولی برای یشونم ژنتیکیه اولین بار خیلی نگران شدیم که خدایی نکرده اچ آی وی نباشه ولی الان دیگه برامون عادیه هیچ مشکلی نیست فقط میدونم که خیلی پایینه

Belle سابق
نه بعضیا به طور مادرزادی گلبول سفیدشون کمه مثل مامان من یادمه اول که فهمیدیم انقد استرس داشتیم رفتن ...

عزیزم یادت نیست چقدر بود؟ منم مامانم چندوقته پاهاش درد میکرد دکتر که رفته گلبولای سفیدش پایینه دارم سکته میکنم