2777
2789
عنوان

کمبود گلبول سفید خون و سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 69818 بازدید | 49 پست
بستگی داره سرطان از چه نوعی باشه بعضی سرطان فقط پلاکت پایینه که میشه لوکوپنی بعضیا ....و متفاوت همه ...

شوهر خواهرم لوسمی داشت aml 

بعد از شیمی درمانی همیشه پلاکتش پایین بود 

ولی وقت پایین بود هیچ علایمی نداشت ک خونریزی لثه و اینا اصلا 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ شرایط کاری سخت و فشار فیزیکی دارن ، نرماله . کم خونی دارن احیانا؟

من میگم اگه ناشی از کار زیاد و تغذیه هست کمبود گلبول سفید پس چرا کم خونی ندارن؟ اگه تغذیه ش بده باید کم خون هم باشن خب

استرس داشتم بدتر شدم منم افت گلبول سفید دارم😥😥

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     
شوهر خواهرم لوسمی داشت aml  بعد از شیمی درمانی همیشه پلاکتش پایین بود

شوهر منم all داشتن. 

خب طبیعی چون شیمی درمانی همه سلولارو نابود میکنه. 

ولی سرطان تنها این نیست که مختص همه گلبول ها باشه 

یکی میبینی فقط پلاکتش پایینه 

یکی فقط گلبول قرمزس 

یا یکی فقط خود بخود تعداد گلبولاش بی دلیل میره بالا 

سرطان خونallهم که از اسمش پیداست یعنی همش 

همس پایین و بالا میشن

باشه تو خوبی
نه بعضیا به طور مادرزادی گلبول سفیدشون کمه مثل مامان من یادمه اول که فهمیدیم انقد استرس داشتیم رفتن ...

تچ رو خدا؟ از شوهرم 3سال پیش هم چکاب دادن .اونموقع هم گلبول سفید خونشون 4700بود ...نرمالش از 4000شروع میشه . ولی الان 3700شده گلبول سفیدشون .... انگار همیشه یکم بالاتر یا پایین تر از حد نرماله 

من میگم اگه ناشی از کار زیاد و تغذیه هست کمبود گلبول سفید پس چرا کم خونی ندارن؟ اگه تغذیه ش بده باید ...

اصلا ربطی نداره این دوتا به هم .چون اون کم بود اونم یکیم کم باشه

باشه تو خوبی
شما دکتر رفتید؟ چند وقته این مشکلو دارید؟

نه عزیزم نرفتم از پارسال فهمیدم

انشالله که چیزی نیست سلامت باشن

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     
پدر من بالاست و سرطان داره 

الهی تنشون  سلامت اللهم صل علی محمد و آل محمد و  عجل فرجهم