2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 47 پست
میری حرف بزنی جای خلوت نرو اجازه نده دست بهت بزنه ممکنه پی رابطه جنسی باشه. اصلا نرو حضوری پیشش نهای ...

یعنی حتی وقتی ما قرار ازدواج نداشتیم اگه دوستم داشت می موند؟ می دونی اصلا قبل از اینکه این اتفاقها بیفته یه روز بهم گفت دیگه از این زندگی و این تنهایی خسته شدم.  چند روز می خوام برم سفر روحیم عوض بشه. و از این حرفا. وقتی هم برگشت اینجوری گفت. 

میری حرف بزنی جای خلوت نرو اجازه نده دست بهت بزنه ممکنه پی رابطه جنسی باشه. اصلا نرو حضوری پیشش نهای ...

اون همیشه هوامو داشت. آدم نامردی نیست. اگه نامرد بود همینجوری ول می کرد می رفت. بعد چند روز نمی گفت ازدواج کردم. خیلی‌ها هستند که طرفو ول می کنن هیچ نشونه ای هم نمی ذارن از خودشون 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

می دونم ولی آخه همینجوری ام که نمیشه. حداقل حرفامو نباید بزنم. ببینم چرا یهو اینجوری شد. بحث زاپاس ب ...

تو جوری عشقم میگی بهش ادم میاد ذهنش که شوهرته یا قرار ازدواج گذاشته بودین.

حرفایی که تو پیام قبل نوشتم رعایت کن تا بیشتر از این بازیچه نشی و اسیب نبینی.

علاوه بر اسیب روحی الانت اسیب جنسیم اضافه نشه یوقت بهش. فقط بدون این صحبتها باید قبل ازدواجش اتفاق میفتاد و اونوقت باید بهت زنگ میزد کن دارم ازدواج میکنم و تمام نه اینکه بعد ازدواجت بیاد این رفتارارو بکنه.ت سر سوزن برای شخصیت و غرورت ارزش قایل شو.

چند سالته؟

اون همیشه هوامو داشت. آدم نامردی نیست. اگه نامرد بود همینجوری ول می کرد می رفت. بعد چند روز نمی گفت ...

ساده ایی. اگر ارزش قایل بود برات قبل ازدواجش همه چیز میگفت نه بعد ازدواجش. 

خودم 30 ولی احساسم 22

مراقب باش چوب احساستو نخوری.

الان کاریه که شده اونم ازدواج کرده خوشبخت باشه نهایت تلفنی حرفاش بشنو و حرفات برن و تمام.

تو که نمیخوای با مردی که زن داره باشی؟؟؟

مراقب باش چوب احساستو نخوری. الان کاریه که شده اونم ازدواج کرده خوشبخت باشه نهایت تلفنی حرفاش بشنو ...

معلومه که نه. اصلا اون شمارشو عوض کرده برای همین. 

شمارش عوض کرده پس تمام چی از این محکمتر که با زبون بی زبانی بگه برو پی کارت

پس اون زنگش برا چی بود. اینکه گفت قرار می ذاریم همو ببینیم برای چی بود 

پس اون زنگش برا چی بود. اینکه گفت قرار می ذاریم همو ببینیم برای چی بود 

خودت فکر کن برای چی بود.

اون اگر ارزش برات قایل میشد قبل ازدواج میومد حرفاش میزد نه بعد ازدواجش.

نمیشه اینجا خیلی چیزارو واضح نوشت.

درخواست میدم قبول کنین اونجا پیام بدین

نمیشه که. به همین راحتی؟ 

بله به همین راحتی غروروارزش برام خیلی مهمه🤍

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️