2777
2789
عنوان

سوال

233 بازدید | 47 پست

سلام. بچه ها عشقم چند روز خبری ازش نبود. چند روز پیش زنگ زد حالمو پرسید و اینا. گفتم کجا بودی و اینا نمی گفت. آخرش با اصرار من گفت ازدواج کرده. ناراحتم. نمی دونم چه کار کنم. البته ما قراری با هم برا ازدواج نگذاشته بودیم. 

خیلی ساله با همیم. شوکه شدم. گفت چند روز دیگه همو می بینیم صحبت می کنیم. 😞 صبح تا شب تو فکرم. حتی شماره شم عوض کرد. شما بودین چه کار می کردین

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حرفای آخرشو گوش کن کاری نمیتونی بکنی جز آرزوی خوشبختی انشالله تو هم خوشبخت بشی

نمیشه که. این چند روزه انقد فکر کردم مغزم دیگه کار نمی کنه. باید حرفامو بزنم بهش 

آره بنظر منم حرفاتو بزن .ولی واسه بار اخر

معلومه که بار آخره. ولی کاش بیاد. یعنی میاد؟ وقتی خودش بهم زنگ زد و اینا رو گفت حتما میاد. فک نکنم اینقد نامرد باشه که همینجوری ول کنه بره 

آخه باید حرفامو بزنم. نمیشه که اینطوری. یهو بیاد بگه اینجوری بعدشم تمام؟ 

حالا گیریم حرفاتم زدی چه فایده ای داره حرفاتو نهایت تایپ کن بفرست بلاکش کن.طرف الان زن داره هرچقدرم  حرف بزنی هیچ تاثبری رو رابطتون نداره.این ادم اشعال بودن خودشو ثابت کرده بری هم با چارتا حرف خامت میکنه همین اون زن داره بخاطر اون زن برو از زندگی اون مرد.

خودت میگی قراری برا ازدواج نداشتین . به نظرم حرفشو گوش کن و بعد هم تمام 

خب قرار نداشتیم به این معنی نیست که کارشو بکنه. نباید اقلا منو در جریان می ذاشت. می گفت بهم