2777
2789
تنها چیزی ک میدونم بخاطر مادر شوهرت با شوهرت دعوانکن بذار اون بده باشه اگ حرفی میزنه به شوهرت بگو ول ...

امشب به شوهرم میگم په چرا زودتر رفتی تو اسانسور که منو تنها گیر بیاره میگه فکر کردم تو پشت سرمی و بعد میگه ترسیدم بابام یه چیزی بگه جلو تو خجالت بکشم .باز بحثمون شد .بخدا شوهرم خیلی خوبه کلافه شده دیگه.میگه چیکارش کنم .بابا این زن واسه من مرده ولی واسه خدا و اخرت باید برم سر بزنم دو دقیقه ولی تو مجبور نیسی نیا اگه عصبیت میکنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سالها بهم بدی کرد آخرش من فهمیدم هر چی شر بلند میشه بین منو همسرم مقصرش مادر شوهره . کاش همون اول ها ...

من میدونم از اینجا هم برم باز زنگ میزنه و... مارو اواره کرده تهمت زده بعد میگه شام تشریف بیارید من و همسرمم همش میگیم حالا یه وقت دیگه.دست بردار نیس.مریضه کبود و عقده هاش باعث میشه دلش نخواد ما راحت باشیم 

خب برو گوش نده اصلا بهش نگاه نکن بی تفاوت باش

باور کن همینجورم .هیچی نمیگم زودم پامیشیم ولی اخرش میدوه سرراهم دخترم ما بریم به مادربزرگت سر بزنیم خواب بد دیدم نگرانشم !میخواد دل اون پیرزنم بلرزونه.منم گفتم دو هفته وقت ندارم شیفتم .گفت پس من منتظرم .میخوام بپیچونمش 

امشب به شوهرم میگم په چرا زودتر رفتی تو اسانسور که منو تنها گیر بیاره میگه فکر کردم تو پشت سرمی و بع ...

پس باهاش دعوا نکن وقتی پشت تو هست سرچیزای الکی باهاش بحث نکن بعدن به ضررت میشه اینا نصیحت نیستا تجربس خودم یه مادرشوهر هفت خط سیاستتتتدارشو دارم .یه کاری کن اونا غربزنن حرف بزنن تیکه بندازن ولی تو ب شوهرت برعکس محبت کن تاشوهرت تفاوت ببینه و بیشتز،بیاد سمتت

سعی کن از پیشش در بیای بری جای دیگه نمیتونی هم رفت و امدتو خیلی کم کن انکار غریبه ای دوری و دوستی‌

همینکارو میخوایم بکنیم ولی اخرش که چی.دو هفته یبار بیایم سر بزنیم باز یه چیز میگه عصبیمون میکنه 

پس باهاش دعوا نکن وقتی پشت تو هست سرچیزای الکی باهاش بحث نکن بعدن به ضررت میشه اینا نصیحت نیستا تجرب ...

باور کن همینجوره .شوهرم عاشقمه میدونه ازارم به کسی نرسیده .میگه عصبیت میکنه نیا ولی نمیشه که اخه.توام زنی میفهمی چی میگمم ادم دلش میکشنه .البته دیگه هرچیم بگه مهم نیس ولی میخواد ببرمش که مادربزرگمو اذیت کنه.نمیدونم چیکار کنم کامل دیگه سمتم نیاد.قبلا هی زنگ میزد چند باری جواب ندادم دو سه ساعت بعد زنگ میزدم هرچیم میگفت میگفتم نمیدونم و... ولی خونش که میریم یه حرفی چیزی میگه.حالا میخواد خیلی خوشم میاد ازش ببرمش خونه مادربزرگم 

اگر میتونی از آن خونه خارج شو.نمیتونی درنهایت احترام‌ رفت وآمد را کم گن و زیادصمیمی نشو

خونه اجاره کردیم ۱۰ روز دیگه میدن رفت و امدمم کردم هر ده روز یبار ولی میریم اخرش واسه ازارم یه چیز میگه.یا زنگ میزنه به شوهرم اعصابشو میریزه بهم وقتی سرکاره 

من میدونم از اینجا هم برم باز زنگ میزنه و... مارو اواره کرده تهمت زده بعد میگه شام تشریف بیارید من و ...

بلاکش کن بگو گوشیم ور میدارم قطع میشه تلفون خونتونم وصل نباشه بهتره..یه بهونه بیار من جاریم خودشو میدازه زمین میگه فشارم افتاده همش می افته مادر شوهرمم ازش توقعی نداره یک فیلم هایی بازی میکنه. اون یکی جاریم میگه قلبم درد میکنه خودشو میندازه زمین میگه دکترم گفته تو نباید یه بطری آبو حتی بلند کنی نباید ناراحت بشی

باور کن همینجوره .شوهرم عاشقمه میدونه ازارم به کسی نرسیده .میگه عصبیت میکنه نیا ولی نمیشه که اخه.توا ...

خب مجبور نیستی عزیزم نبرش تا زمانی ک اسباب کشی نکردی هی هرروز ی بهونه ای بیار کاملا درکت میکنم من خودم کشیدم میدونم چقدر سخته ولی انقدر،سلیطه هستن اینجور ادما و مرموز نمیشه باهاشون دهن ب دهن شد همون بهتر ک ادم باهاشون سرسنگین باشه

خونه اجاره کردیم ۱۰ روز دیگه میدن رفت و امدمم کردم هر ده روز یبار ولی میریم اخرش واسه ازارم یه چیز م ...

به شوهرت بگو شمارشو بزار رو اشغال اشغال بزنه اصلا جواب ندخ یا بگو کار دارم بعدا زنگ میزنم بعدش زنگ نزنه بگه یادم رفت

بلاکش کن بگو گوشیم ور میدارم قطع میشه تلفون خونتونم وصل نباشه بهتره..یه بهونه بیار من جاریم خودشو می ...

اصلا خونه دیگه نمیمونم .من دقیقا یبار بعد دعوا تا رفتن فشارم افتاده غش کردم امبولانس اومده بعد مادرشوهرم گفته واسه کنکور و درس اینجوره دوباره الانم ادامه میده .مثلا میگه عزیزم منو ببر خونه مادربزرگت من دل اشوب و نگرانشم !!!!!میخواد اون پیرزنم که تو این شهر دارم  دق مرگ کنه.هرسری یچیزی میگه .نمیدونم چیکار کنم میرم خونش سمتم نیاد

خب مجبور نیستی عزیزم نبرش تا زمانی ک اسباب کشی نکردی هی هرروز ی بهونه ای بیار کاملا درکت میکنم من خو ...

یه ادم نفهمه بی وجدان بی شرفیه تو زندگیمون ندیدیم .اهل نمازو مسجد و اینام هست .اره خودمم تصمیم دارم این دوهفنه مونده تا اسباب کشی رو بگم شیفتم و نیستم و .... بعدم که دور شدم هروقت اومدم سربزنم گفت نیومدی بریم بگم یکی دوبار زنگ زدم نبود مادربزرگم رفته بود خونه خاله هام 

به شوهرت بگو شمارشو بزار رو اشغال اشغال بزنه اصلا جواب ندخ یا بگو کار دارم بعدا زنگ میزنم بعدش زنگ ن ...

اینکارو نمیکنه

ولی سرسنگین جوابشو میده .میگم که روش کم نمیشه .من میرم خونش یه کلمه حرف نمیزنم شوهرمم همینجور به زور جوابشو میده باز روش کم نمیشه .هی گاهی زنگ میزنه مریم کجاس نمیدونم چه کار جدیدی پیدا کرده و... کلا ساخته شده واسه ازار عجیبه هرچیم بی محلیش میکنیم سرسنگینیم باز خسته نمیشه