2777
2789
حرف منو زدی همش میگم مادر جادوگرت واقعا هم با زبونش جادو میکنه پسرشو خیلی حرف بلده مغز پسرشو شست و ش ...

مال من که پسرشو کامل تو مشتش نگه داشته منم خدا روشکر قهرم باهاش ۲ ماهه ندیدمش گفتم دیگه خونش نمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودتر بفرمایید

بعدش که رفتم با پدرشوهرم صحبت کنم با همسرم دیدم میگه مامان گفته تو دوسال پیش روز جهاز برون با تشر از خونه بیرونش کردی!!!!باورم نمیشد کسی که اینقدر بهش محبت کردم و تا یه ساعت پیش دخترم دخترم میکرد این همه پشتم تهمت زده .خلاصه پدرشوهرم گفت باید روبرو کنیم وقتی روبرو کرد با وقاحت و گستاخی و لبخند نگام کرد و گفت بله از خونه انداختیم بیرون .وقتی پدرشوهرم گفت شاهد هست برو عمه اتو بیار که ببینیم کی راشت میگه مادرشوهرم با هوچی گری و فحش به پدرشوهرم گفت ول کن من یه دردودل کردم و اصلا من دیونم خلم شلوغش کرد.بعد اون قضیه ما تصمیم گرفتیم از اونجا بریم ولی هرروز میومد بالا که پسرمنو اواره میکنی و... من هی سکوت کردم و رفتن سرزدنامو با همسرم کمتر کردیم مثلا هر ۱۰ روز یبار میریم پایین تا خونه اجازه ای رو تحویل بدن.ولی هربار میریم یه چیزی میگه عصبیم میکنه.مثلا امشب میگه من اشوبم بریم مادربزرگتو ببینم باهم .گفتم من تا دوهفته وقت ندارم شیفتم .کلا از ازار به دیگران خوشش میاد. دست بردار نیس. هرچی من ابرو داری میکنم خودش زنگ زده بود شهرستان به مامانم که مریم یهو میخواد برن از اینجا و... اصلا ظلما و کارا خودشو به روشم نمیاره 

بچه ها من ۲ساله عروسی کردم .خونوادم شهر دیگه هستن .من طبقه دوم مادرشوهرم زندگی میکنم .همیشه دوستشون ...

فکر می‌کنه پسرش رو تصاحب کردی. زندگی با خانواده شوهر توی یک مجتمع حرامه

فکر می‌کنه پسرش رو تصاحب کردی. زندگی با خانواده شوهر توی یک مجتمع حرامه

خوب میخوایم بریم کلیم جنگ داشتیم خونه رو ده روز دیگه تحویل میدن که اون روزم دعوا داریم 

خوب کردی هر چی نبینیشون راحت تری مادر شوهر من الان‌داره میترکه که به من دسترسی نداره که تیکه بندازه& ...

باورت تمیشه پامیشه میاد با پدرشوهرم محل کار همسرم که منو پیدا کنه.اخه دیگه خونه نمیمونم یا سرکارم یا از کار برگردم میرم محل کار همسرم تا اخرشب باهم بیایم پامیشد میومد اونجا که کجا میخوای بدری و ...

واقعا نمیدونم چیکارش کنم .نه میشه کامل قطع رابطه کرد هربارم میرم یچیزی پیدا میکنه من و شوهرمو عصبی ک ...

تنها چیزی ک میدونم بخاطر مادر شوهرت با شوهرت دعوانکن بذار اون بده باشه اگ حرفی میزنه به شوهرت بگو ولی ن با جنگ و دعوابا خوبی 

مال من که پسرشو کامل تو مشتش نگه داشته منم خدا روشکر قهرم باهاش ۲ ماهه ندیدمش گفتم دیگه خونش نمیرم

سالها بهم بدی کرد آخرش من فهمیدم هر چی شر بلند میشه بین منو همسرم مقصرش مادر شوهره . کاش همون اول ها میفهمیدم این همه زجر کشیدم.. الانم دوسش ندارم از پروفایلش و و اکانتش حتی متنفرم زنگ میزنه خیلی عصبانی میشم .. منو نفرین کرد همش برگشت به خودش و دختراش

حرف منو زدی همش میگم مادر جادوگرت واقعا هم با زبونش جادو میکنه پسرشو خیلی حرف بلده مغز پسرشو شست و ش ...

نه مابرعکسه .همسرم میگه مامانم واسم مرد دیگه .مجبورم که هر ۶روز ۷روز یبار میرم یه سر دو دقیقه ای میزنم و میام .همسرم میگه تو نیا فرض کن مرده میگم اخه نمیشه که قطع رابطه کنم از طرفیم میرم عصبیم میکنه چیکار کنم