2777
2789
عنوان

سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 49 پست
عزیزم الان چندماهته منم آمپول وشیاف استفاده میکردم شیاف تا ۶ماهگی بعد دکترم گفت دیگه استفاده نکن اگ ...

من الان 8 هفته هستم 

اره شیافو شنیدم از یه ماهی قطع میکنن 

ولی واسه ماها که سرکلاژی هستیم تا پایان بارداری هفتگی امپول پرولوتون میدن

ان شاالله که شماهم دختر نازتو صحیح و سالم بغل کنی😍

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
من الانشم همه بهم میگن تو ترسویی پاشو بگرد روحیت بازشه  فردا پس فردا پاهات ورم میکنه ... پارسا ...

آمین .. انشاالله خدا امید هیچ زن بارداری رو ناامید نکنه🤲

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من الان 8 هفته هستم  اره شیافو شنیدم از یه ماهی قطع میکنن  ولی واسه ماها که سرکلاژی هستی ...

همچنین عزیزدلم والا من دکتر واسم آمپول ننوشت بعدعمل گفت همون شیاف توخونه داری استفادش کن الان ۱۷تاازشون مونده حیفن خراب میشن میترسمم بدم یکی ک نیازداره

عزیزم الان چندماهته منم آمپول وشیاف استفاده میکردم شیاف تا ۶ماهگی بعد دکترم گفت دیگه استفاده نکن اگ ...

من چند تا تجربه خوندم گفتن پسراشون سالمه...انشااله واسه منم بی مشکل باشه.

من خیلی آمپول زدم و هنوزم ادامه داره.خدا از این احتمالات حفظش کنه همه چی دست بالاییه.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه ها امیدتون به خدا باشه 

درسته ماها یخورده شرایطمون ریسکه و واقعیت اینه که تحملش آسون نیست 

من خودم واقعا بسکه دراز کشیدم و در و دیوارو نگاه کردم خستم

حالا ویار و تهوع و مسائل جانبیش بماند ....

خدا بزرگه دعا میکنم هرکی که بارداریش راحته خدا حفظش کنه هرکیم مث ماهاس خدا بیشتر هواشو داشته باشه ❤

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
انشاالله ب سلامتی و ب موقع بیاد بغلت

همچنین گلم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
من چند تا تجربه خوندم گفتن پسراشون سالمه...انشااله واسه منم بی مشکل باشه. من خیلی آمپول زدم و هنوزم ...

نگران نباش مال شماهم سلامته 😍

من خواهرمم بارداری دومش مشکل پیش اومد سرکلاژ شد 

الان پسرش سه سالشه و خداروشکر از اون لحاظاهم سالمه تا ماه اخرش هم امپول و شیاف مصرف کرد 

من چند تا تجربه خوندم گفتن پسراشون سالمه...انشااله واسه منم بی مشکل باشه. من خیلی آمپول زدم و هنوزم ...

اصلااا اینطور نیس من تا هفته اخر شیاف زدم دخترم بوره یه دونه موهم نداره .نگران نباش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
بچه ها امیدتون به خدا باشه  درسته ماها یخورده شرایطمون ریسکه و واقعیت اینه که تحملش آسون نیست& ...

آره خواهرزادم پارسال باردار شد ماشاالله ش باشه آخ بهش نیومد یکسره این ور اون ور بود.یا دوستم خیلی بارداریش راحت بود..یا الان یکی از فامیلا بچه دومشه هر روز خونه یکیه.

من همش میترسم زبونم لال زبونم ب ناشکری باز شه...همش میگم خدایا شکرت..خدایا شکرت...انشاالله با ب دنیا اومدن این فسقلیا همه سختیا رو فراموش میکنیم.

اخه ب خاطر دوست داشتن زیادشونه میگیم همه رو تحمل میکنیم فقط سالم و ب موقع بیان😍

من دوتا زایمان نارس داشتم الان سرکلاژم با طول سرویکس ۳۸کلاهمش استراحت بودم و منع نزدیکی دکترم گفت می ...

سلام عزیزم.چند هفته شدی؟ اوضاعت چجوره؟

سلام فدات امشب میرم سرکلاژم باز کنم یکم استرس دارم دوسه شبه دردزایمان دارم نامنظمه

نگران نباش امید ب خدا.۳۶ هم تقریبا کامله دیگه.دستگاه هم نمیخواد.انشاالله ب سلامتی زایمان کنی...

برای من هم دعا کن.نمیدونم چم شده موقع بلند شدن راه رفتن سوزش داشتم.رفتم دکتر کرم واژینال داد.سه .۴ شبه استفاده میکنم.سوزشم یه مقدار فقط تغییر کرده ..اما خیلی عجیبه ک بعد استفاده از پماد خارش پیدا کردم.و رنگ ترشحاتم تغییر  کرده یه مقدار ب سبزی میزنه.. بخدا دارم از استرس میمیرم.۳۱ هفته و سه روزمه..فردا نوبت سونو وزن دارم امیدم ب خداست.تو رو خدا اگه پیاممو خوندی واسم دعا کن ب هفته های بالا برسم و بچم برام بمونه

نگران نباش امید ب خدا.۳۶ هم تقریبا کامله دیگه.دستگاه هم نمیخواد.انشاالله ب سلامتی زایمان کنی... برا ...

سلام عزیزم دیشب بخیه هام کشیدم امروز رفتم پیاده رویی انشاالله بسلامتی تو موعد خودت زایمان میکنی پماد استفاده نکن من عفونت داشتم دکترم دو دونه قرص بهم داد گفت دوتارو ی شب استفاده کن هموناآب روی آتیش بودن بدبختی اسمشون یادم نیست من اصلا پماد روقبول ندارم چون خودم بدترمیشد سوزشم تا میتونی آب بخور