2777
2789
عنوان

سرکلاژ

1360 بازدید | 49 پست

کیا سرکلاژ کردن؟

با چه طولی سرکلاژ شدین؟

بعدش تا کی استراحت مطلق بودین؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

من دوتا زایمان نارس داشتم الان سرکلاژم با طول سرویکس ۳۸کلاهمش استراحت بودم و منع نزدیکی دکترم گفت میتونی کارهای سبک رو انجام بدی الان اول ۷ماه هستم دکترم گفت پیاده روی هم انجام بدی مانعی نداره بدنت ورم نمیکنه ولی من میترسم ازدرحیاطم بیرون نمیزنم 

من عزیزم تو دوتا بارداریم اولی طولش شذ۲۳.دومی از هفته ۱۲دکتر سرکلاژ کرد

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا سرکلاژ داشتم استراحت مطلق ک نه ولی کارای سنگین انحام نمیدادم

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔

همه کارامم مبکردم دکتر گف استراحت مطلق اما من همه کار میکنم مسافرت رفتم وسایلم جابجا کردم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
من دوتا زایمان نارس داشتم الان سرکلاژم با طول سرویکس ۳۸کلاهمش استراحت بودم و منع نزدیکی دکترم گفت می ...

عزیزم انشاالله خدا این یکی رو واست نگه داره.منم ۱۱ روز پیش عمل شدم.یک هفته تقریبا مطلق استراحت کردم.ولی یادم رفته از دکترم بپرسم میتونم کار کنم یا نه

البته خونه مامانمم ولی همشون ب من گیر میدن پاشو بسه استراحت کردی!!!

دوروزه کمتر استراحت کردم.

از این طرفم عفونت ادراریم باز شدید شده مجبورم تند تند برم سرویس.

برا منم دعا کن

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

به حرف دکترت گوش نکن. استراحت کن تا خدا نکرده پشیمان نشی. پیاده روی هم نکن. نمک کم بخور که ورم نکنی

منم سرکار بودم.از جام تکون نمیخوره . فکر کنم ۳۲ بود

نام نجات دهنده ات را از آینه بپرس🎈
دوتا سرکلاژ داشتم استراحت مطلق ک نه ولی کارای سنگین انحام نمیدادم

اها طول سرویکس یادتون هست ک چند بود ک سرکلاژ شدین؟؟بعد دکتر خودش گفت کاراتو بکن؟

ب نظرتون منم میتونم کارامو بکنم؟؟

یادم رفته از دکتر بپرسم.دوروزه مطلق نیستم دیگه ب خاطر عفونت ادراری تند تند میرم سرویس..

به حرف دکترت گوش نکن. استراحت کن تا خدا نکرده پشیمان نشی. پیاده روی هم نکن. نمک کم بخور که ورم نکنی ...

کارتو چیکار کردی؟؟

آمپول و شیاف و قرص هم داری؟

من قرص ندارم.

همه کارامم مبکردم دکتر گف استراحت مطلق اما من همه کار میکنم مسافرت رفتم وسایلم جابجا کردم

عزیزم خدا واست نگهش داره.اخه من دیدم اکثرا همه گفتن کارای سبک تو تونه رو انجام دادن و تا اخر رفتن...

عزیزم انشاالله خدا این یکی رو واست نگه داره.منم ۱۱ روز پیش عمل شدم.یک هفته تقریبا مطلق استراحت کردم. ...

دکترمن ک گفته بود نهایتش یک هفته استراحت کن بعدبلندشوکارهای سبک رو انجام بده ب حرف دیگران گوش نده زنگ بزن ب منشی ازدکترت بپرس عزیزم انشاالله سرپاخیر زایمان میکنی و بچت رو صحیح سالم بغل میگیری

من عزیزم تو دوتا بارداریم اولی طولش شذ۲۳.دومی از هفته ۱۲دکتر سرکلاژ کرد

هر  دوتا بچتون تا اخر رفتین..

دکترمن ک گفته بود نهایتش یک هفته استراحت کن بعدبلندشوکارهای سبک رو انجام بده ب حرف دیگران گوش نده زن ...

مرسی عزیزم.چقد ب این دعا احتیاج دارم..

هفته ۲۲ ام ولی انگار برام ۲۲ سال گذشته .خیلی سختی میکشم.افسردگی گرفتم.سعی میکنم بیشتر استراحت کنم.لااقل تا هفته ۳۰ برسونم.

عزیزم خدا واست نگهش داره.اخه من دیدم اکثرا همه گفتن کارای سبک تو تونه رو انجام دادن و تا اخر رفتن...

میگم که نترسی.مرسی گلم اصلا نگران نباش بخیر و خوشی میگذره.شمام در حد همون کارا سبک بکن

هر  دوتا بچتون تا اخر رفتین..

بله اولی دنیا اومد .دومی ام هفته۳۶ هستم