2777
2789
عنوان

سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 49 پست
دکترمن ک گفته بود نهایتش یک هفته استراحت کن بعدبلندشوکارهای سبک رو انجام بده ب حرف دیگران گوش نده زن ...

ببخشید من چند تا سوال دیگه دارم.

کی کاراتو انجام میده؟؟؟

واینکه همش دراز کشیده ای خدای نکرده نگران لخته شدن خون و اینا نیستی؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
مرسی عزیزم.چقد ب این دعا احتیاج دارم.. هفته ۲۲ ام ولی انگار برام ۲۲ سال گذشته .خیلی سختی میکشم.افسر ...

درکت میکنم منم هفته ۲۶هستم افسردگی گرفتم ازبس فکر میکنم و ازخونه بیرون نزدمه چندین ماهه ولی بچه هامون ارزشش رو دارن بخاطرشون باهمه چیز بجنگیم روحیتو قوی کن و ب روزی ک بچت رو بغل میگیری بش شیرمیدی فکر کن ادامه راه خیلی آسون میشه برات 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله اولی دنیا اومد .دومی ام هفته۳۶ هستم

انشاالله ب سلامتی و ب موقع بیاد بغلت

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
میگم که نترسی.مرسی گلم اصلا نگران نباش بخیر و خوشی میگذره.شمام در حد همون کارا سبک بکن

انشاالله امیدم ب خداست.باز عفونت ادراریم عود کرده دارو دیگه شروع کردم و مجبورم تند تند برم سرویس.فکرا راحتم نمیذارن.از اولم چند تا اتفاق واسم افتاد..ولی بازم خداروشکر.

ببخشید من چند تا سوال دیگه دارم. کی کاراتو انجام میده؟؟؟ واینکه همش دراز کشیده ای خدای نکرده نگران ...

اوایل همش درازکشیده بودم خیلی بدن درد گرفته بودم کمکم بلندشدم ورم پاهامم نشست کارهارو دست شوهرم درد نکنه تا یک ماه پیش همه برعهده شوهرم بود الان خودم انجام میدم جارو کردن لباس پهن کردن ظرفهااگ زیاد باشن آبکش کردن برنج اینا برعهده شوهرمه 

منم یبار سرکلاژ شدم با سرویکس25

بعدش کلا یه هفته استراحت بودم که طولی نکشید و نی نی م رفت پیش خدا البته نگران نشی ها یوقت 

علت سقطم سوراخ شدن کیسه اب بود حالا یا حین عمل بوده یا بعدش

الانم باردارم دکترم گفته بازم باید سرکلاژ شم

فعلا هفته 8 هستم که بخاطر هماتوم استراحتم

بعدشم بخاطر سرکلاژ باید استراحت شم

بخدا دیگه توانی نمونده برام

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
اوایل همش درازکشیده بودم خیلی بدن درد گرفته بودم کمکم بلندشدم ورم پاهامم نشست کارهارو دست شوهرم درد ...

غذا خودت درست میکنی؟؟

فکر کردم کلا مطلق مطلقی☹

منم یبار سرکلاژ شدم با سرویکس25 بعدش کلا یه هفته استراحت بودم که طولی نکشید و نی نی م رفت پیش خدا ا ...

انشاالله خدا این یکیو صحیح و سالم بذاره بغلت.منم اوایل ۲ ماه هماتوم داشتم مطلق بودم.راه چاره ش فقط استراحت و شیاف و امپوله

انشاالله خدا این یکیو صحیح و سالم بذاره بغلت.منم اوایل ۲ ماه هماتوم داشتم مطلق بودم.راه چاره ش فقط ا ...

ممنون عزیزم

اره منم کلا استراحت و شیاف و امپول شده کارم ، ولی خیلی اذیتم مخصوصا که پارسال هم دقیقا 4ماه همه ی اینهارو تجربه کردم و اخرم دست و دلم خالی موند ...

ان شاالله شماهم بسلامتی بارداریتو بگذرونی😍

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
غذا خودت درست میکنی؟؟ فکر کردم کلا مطلق مطلقی☹

ن دکتر گفت میتونی انجام بدی کارهاتو فقط تاکید داشت رو نزدیکی نکردن میگم ک حتی گفت پیاده روی هم اگ انجام بدی خیلی خوبه ولی من ازترس ازخونه بیرون نمیزنم

ممنون عزیزم اره منم کلا استراحت و شیاف و امپول شده کارم ، ولی خیلی اذیتم مخصوصا که پارسال هم دقیقا ...

انشاالله همچنین شما.مرسی عزیزم

ن دکتر گفت میتونی انجام بدی کارهاتو فقط تاکید داشت رو نزدیکی نکردن میگم ک حتی گفت پیاده روی هم اگ ان ...

آها..خداروشکر انشاالله ب موقع زایمان کنیم

ممنون عزیزم اره منم کلا استراحت و شیاف و امپول شده کارم ، ولی خیلی اذیتم مخصوصا که پارسال هم دقیقا ...

عزیزم الان چندماهته منم آمپول وشیاف استفاده میکردم شیاف تا ۶ماهگی بعد دکترم گفت دیگه استفاده نکن اگ پسرباشه بچت رو دستگاه تناسلیش تاثیرمیزاره گفتم بچم دختره گفت خیلی پرمو میشه استفاده نکن 

عزیزم انشاالله خدا این یکی رو واست نگه داره.منم ۱۱ روز پیش عمل شدم.یک هفته تقریبا مطلق استراحت کردم. ...

من الانشم همه بهم میگن تو ترسویی پاشو بگرد روحیت بازشه 

فردا پس فردا پاهات ورم میکنه ... پارسالم همینارو میگفتن درحالیکه من میدونم ماشین سوار شدن سمه واسه ماها باز پیاده روی تق و لقش کمتره

من خودم تجربه کردم و شب و روزای سختی بعد بچم کشیدم 

شانس من همه شدن دکتر 😥 اونوقت ک خدای ناکرده طوری بشه میگن ما چه میدونیم حالا چیزی گفتیم 

درنهایت خود ادم باید سختیاشو تحمل کنه 

پس چ بهتر که همین بارداری رو سختی بکشیم تا به امیدخدا بچه سالم و سلامت بیاد...

حالا شما خوبه خونه مادرت هستی 

من اونجاهم نمیتونم برم تو خونه خودمم گاهی خودمم مجبور به اشپزی میشم