2777
2789
عنوان

مهاجرت ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 61 پست

https://www.instagram.com/p/CfOtAuzDEKC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

این پیج دوستمه داره گشت و گذارهاش رو از اروپا کم کم عکس میذاره و توضیح میده البته تازه راه انداخته و هنوز همه عکس هاش رو نذاشته. اگر دوست داشتی فالو کن که آشنا بشی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خب میگم فک کن دیگه اینجا مثلن شهروند درجه یکیم  تو کشور غریب ک شهروند درجه ۳ یا ۲ نهایت بشی ...

این ذهنیت بخاطر اینه که شما احتمالا حتی هیچ سفری هم نداشتی...

اصلا ورجه ۱ و ۲ و... معنا نداره

اگر مهارت و تخصص داشته باشی تاج سری

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ذهنیت بخاطر اینه که شما احتمالا حتی هیچ سفری هم نداشتی... اصلا ورجه ۱ و ۲ و... معنا نداره اگر ...

این حرفا به نظرم کهنه شده واقعا کسی که براش مهاجرت مهم باشه و هدف واقعی داشته باشه اصلا به شهروند درجه چندم توجه نمیکنه بعدم خارجی اصلا چنین دیدگاهی ندارن 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
عحب.. ممنون ولی تجربه ی ما متفاوت با حرف شماست

موفق باشین 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

اگه شرایطش جور شد اونوقت تصمیم بگیر بری یا نه

چایت را بنوش☕🎵شادیت را ببوس😀💋 غمت را در آغوش بگیر🤝😔 این لحظه را دریاب که لحظه بعد، احتمالیست!🥂⏳ عشق بکار،عشق ببخش و عشق را به میراث بگذار برای آیندگان🌹🥰❤
آره پرستارم 

عزیزم شما هرجا اراده کنی رفتی:)

فکرات رو فقط دقیق بکن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
https://www.instagram.com/p/CfOtAuzDEKC/?igshid=YmMyMTA2M2Y= این پیج دوستمه داره گشت و گذارهاش ...

روزی چند ساعت سرچ میکنم و فکر میکنم اونقد که بعضی وقتها دوست دارم فقط بتونم بخوابم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
متاسفانه خیر ارزشم نداره

کانادا ارزش نداره؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
عزیزم شما هرجا اراده کنی رفتی:) فکرات رو فقط دقیق بکن

دارم سه تا زبان مختلف رو یاد میگیرم البته باید دیگه سپرد به دست تقدیر شاید اوضاع خوب شد و موندیم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
کانادا ارزش نداره؟

نظر منو بخواین نه 

قوانین بدرد نخور زیاد داره که متاسفانه مثل ایران رشوه رایجه 

سیستم درمانی افتضاح 

درامد از امریکا پایین تر 

اب و هوا غالبا سرد

صرفا پاسپورت معتبر داره اکثرا از اونجا بعد پاسپورت میرن جای دیگه 

دو تا از اقوام‌ما اینجا بهترین خونه و کار و رفاه و درامد رو داشتن فقط مرض مهاجرت گرفت بودن . رفتن کانادا . مَرده صبح تا شب تو اوبر کار میکنه . پسرش ک مدام تو پارتی بود و کسر شانش میشد بره سرکار اونجا برقکار شده 😄 . 

پسر کوچیکه طاقت این همه سختی رو نداشت برگشت ایران پادشاهی میکنه 🤣

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘