2777
2789
عنوان

مهاجرت ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 61 پست

اونجام سختی خودشو داره راحت نیس ولی خب ایندش خوبه

مخصوصن کسایی ک کاری میرن انقدر ازتون کار میکشن و شما مجبورید ک انجام بدید وگرنه دیپورت میشین

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️

شرایط ایران شرایط پایداری نیست دوست عزیز من جای شما باشم میرم دنبال کارای مهاجرت ....

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما پرستاری و اونوقت تردید داری برای رفتن؟ 

به راحتی میتونی حتی تو آمریکا زندگی کنی 

من به خاطر مهاجرت تصمیم گرفتم پرستاری بخونم ولی متاسفانه هیچ جوره نتونستم باهاش کناربیام دیگه از فکرش افتادم 

ولی کانادا که پرستار با مهاجرت کاری نمی گیره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

اگ با مشکلات مهاجرت مث دوری و اینا کنار میای مهاجرت کن تا جوونیو بچه نداری 

چن سال دیگ سنت ميره بالا دیگ حسو حالشو هم نداری

این مملکتم روز ب روز بدتر میشه فک نکن سختیات تموم میشه تازه شروع میشه خونه و ماشین بخوای بخرید ی وام بگیری ده برابر باید بدی ممکنه فردا مالیات و هزار و یک چیز ازت بخوان پ خیالت راحت بدبختی و سختی تو این مملکت تمومی نداره اگ فقط ب این خاطر مهاجرت نمیکنی

در حال جدال با خودArmy 🥲💞
اونجام سختی خودشو داره راحت نیس ولی خب ایندش خوبه مخصوصن کسایی ک کاری میرن انقدر ازتون کار میکشن و ...

مثلا میگن بیست ساعت کار کنید بعد اگه کار نکنی دیپورت میشی😂😂

بعدم مگه خاله بازی دیپورت کنن به همین سادگی؟😂

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!
دو تا از اقوام‌ما اینجا بهترین خونه و کار و رفاه و درامد رو داشتن فقط مرض مهاجرت گرفت بودن . رفتن کا ...

خود اوبر میدونی درامدش خوبه میتونه همچی قسطی بخره 

حتی ماشین مدل بالا همه چی

ولی استارتر 

اگه واقعا شرایطشو داری برو فقط 

اونجا اگر به مشکل خوردی راحت تر از ایران میدونی حلش کنی 

لااقل از آینده بچه هات خیالت راحت میششه

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
مثلا میگن بیست ساعت کار کنید بعد اگه کار نکنی دیپورت میشی😂😂 بعدم مگه خاله بازی دیپورت کنن به همین ...

اره اختیارت دستشونه 

اینا تجربیات خودم نی 

از کسی ک اونجاست شنیدم

خود اوبر میدونی درامدش خوبه میتونه همچی قسطی بخره  حتی ماشین مدل بالا همه چی

مشکل اینجاست که فامیل ایشون از پادشاهی روی آورده بودن به اوبر 

خوب خیلیا نمیتونن هضم کنن این میزان پسرفتو😂

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
اره اختیارت دستشونه  اینا تجربیات خودم نی  از کسی ک اونجاست شنیدم

همچین چیزی تحت این شراطی اصلا اتفاق نمیفته عزیزم‌

شما چندبار فرصت داری شغل عوض کنی اونم به فرصت ۶ ماه

اصلا شمارو به اینصورت دیپورت نمیکنن!

اره اختیارت دستشونه  اینا تجربیات خودم نی  از کسی ک اونجاست شنیدم

همه راستش رو نمیگن:)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
این ذهنیت بخاطر اینه که شما احتمالا حتی هیچ سفری هم نداشتی... اصلا ورجه ۱ و ۲ و... معنا نداره اگر ...

خداروشکر شما دائم السفری ✋

یه نگاه ب پیچ بلاگرای خارج از کشور بندازی هم میفهمی چ شرایطی پیش روته 

قطعن هر سفری سختی داره دیگه این نیاز ب رفتن و ندونستن نداره 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
خداروشکر شما دائم السفری ✋ یه نگاه ب پیچ بلاگرای خارج از کشور بندازی هم میفهمی چ شرایطی پیش روته&nb ...

دائم السفر نیستم ولی خب بخاطر مسائل کاری تجربه چند ماه زندگی تو کشورهای مختلف داشتم هر کشوری یکی دو ماه باشی قطعا تحربه ت متفاوته  شنیدن کی بود مانند دیدن....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.