2777
2789
عنوان

مهاجرت ؟؟

690 بازدید | 61 پست

من هدفم اینه مهاجرت کنم

اما تازه تو ایران خودم و شوهرم کار خوبی پیدا کردیم و میخوایم خونه بخریم و همه رنج هایی که قبلا کشیدیم تموم شده

حالا میگم این همه دردسر که کشیدیم دوباره میخواد تکرار بشه

مثل کار و خونه و...

اما دوست دارم توی محیط امن بچه دار بشم و بچه م این مشکلاتی که تحمل کردم رو تحمل نکنه مثل بیکاری و پارتی بازی و بی عدالتی و...

خواهشا متعصب ها کامنت ندن 

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

خوب برو اگه مفید میدونی 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شما اقدام کن بببین چی میشه بعد تصمیم بگیر بمونی یا بری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

تا قبل اینکه بچه دار بشی فکرات رو بکن که میخوای مهاجرت کنی یا قصد داری بمونی

با بچه پروسه پیچیده میشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

اگه تخصص دارید حتما مهاجرت کنید اما اگه با این فکر که بریم حالا هرچی پیش اید خوش اید میخواهید  مهاجرت کنید نه بمونید همینجا 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است
اونجا بری باید دوباره از صفر شروع کنی  تو مملکت خودت کدشهروند درجه یکی  ببین با چه مشقتی ...

ما الان شهروند درجه یکیم تو ایران خدایی؟

من اونجا کار دارم

اگه تخصص دارید حتما مهاجرت کنید اما اگه با این فکر که بریم حالا هرچی پیش اید خوش اید میخواهید  ...

نه کاری میرم

فقط کشور درست مهاجرت کنین که بعدا پشیمون نشین 

مثلا ترکیه و کانادا اینا نباشه یه جای درست و حسابی که ارزش داشته باشه

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
تا قبل اینکه بچه دار بشی فکرات رو بکن که میخوای مهاجرت کنی یا قصد داری بمونی با بچه پروسه پیچیده م ...

آره فقط میترسم سن بالا بره و بچه دار نشم تا مهاجرت کنم