2777
2789
عنوان

مهاجرت ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 61 پست

ببین اگه یهحرفه ای رو خیلی خوب بلدین برو اگه نه که بی خیال شو الان فقط باید یا برای تحصیل بری یا اینکه خیلی پولدار باشی این دو بهترین راه برا رفتن

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
نه کاری میرم

چه رشته ای خوندین؟

سابقه کار مرتبط با رشتتون دارین؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم کشور این مشکلات نداره؟

من به خالم میگم بریم کانادا بعد میگه تو که سال به سال موهای پاتو نمی‌زنی چجوری میخوای دامن تا زانو بپوشی تعریفش از کانادا همینه😅

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
ما الان شهروند درجه یکیم تو ایران خدایی؟ من اونجا کار دارم

خب میگم فک کن دیگه اینجا مثلن شهروند درجه یکیم 

تو کشور غریب ک شهروند درجه ۳ یا ۲ نهایت بشی چجوری میخوای بگذره بهت 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
آره فقط میترسم سن بالا بره و بچه دار نشم تا مهاجرت کنم

خب باید وفت داشته باشی به کشور مقصد هم تطبیق بدی بابت همین الان تا ریشه نکردی باید تکلیفت رو روشن کنی میخوای بری یا میخوای بمونی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فقط کشور درست مهاجرت کنین که بعدا پشیمون نشین  مثلا ترکیه و کانادا اینا نباشه یه جای درست و حس ...

کانادا چشه مثلا؟

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
اگه بتونید قرارداد ببندید با یه شرکت خارجی که درامدتون تضمین شده باشه ارزششو داره برید 

آره از همینجا برامون کار میگیرن و قرارداد میبندیم 

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
کانادا چشه مثلا؟

بدرد نمیخوره 

نه آب و هوا داره نه موقعیت شغلی من فامیل زیاد دارم اونجا 

بعدم همیشه یه چیزی یادت باشه چیزی که خوب باشه نیاز به تبلیغات نداره 

شمام از سایت های خارجی تحقیق کن درباره کانادا نه حرف ایرانیا 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
کانادا درست حسابی نیست؟!!!! عجب

متاسفانه خیر ارزشم نداره

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند