2777
2789
عنوان

قدرت جادویی

1390 بازدید | 51 پست

فک کنین یه قدرت جادویی دارین یا میتونین هر آرزویی از خودتون مثل (لاغری, طلاق یا ازدواج،پولدار شدن،مهاجرت و...)

رو برآورده کنید چه آرزویی دارین؟فک کنین باید اول از آرزو های کوچیک شروع کنین خیلی کوچیک 

آرزوهاتون چیه؟بگین تا باهم دعا کنیم به آرزوهاتون برسید و اگرم کسی تونست راهنمایی کنه در رابطه با مشکلاتتون💜

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  
من آرزو دارم ذهن افراد را بخونم 

ذهن خوانی فقط خوندن ذهن کراش😂

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آرامش پدرمادرم غصه نخوردنشون وطلاق طلاق طلاق...

عزیزم انشالله حال دلشون و زندگیشون عالی عالی میشه جوری که همه حسرتشونو بخورن و زندگی خودتم به صلاح پیش می‌ره💜

وشوهر و قومش

این تیز بود خواهرشوهر و جاری😂

ارامش پدرومادرم❤️❤️

انشالله😍❤️

پولدارشدن😍

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
پولدارشدن😍

همه آرزوی خونه و ماشین دارن امیدوارم گیر همه بهترینش بیاد 

آرزوهای کوچیک چی؟مثلا خوردن غذای مورد علاقه توی یه مکان خاص یا خرید ی چیز کوچیک؟😃