2777
2789
عنوان

قدرت جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 51 پست
یعنی میشه یه روز از ته دل دلم شاد بشه آرزو دارم دلم شاد بشه خیلی غمگینم

عزیزم ریشه شادی توی وجود خودته

هیچوقت نزار اون ریشه از پایه ضعیف بشه همیشه قوی باش دنیا آدمای قوی رو دوست داره باعث میشه زندگی بهتری داشته باشی و شانس بهت رو کنه😍❤️

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  
برآورده شدن حاجتم

براتون صلوات میفرستم💜

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارزو دارم جادوها و فتنه های مادرشوهرم و دختراش دیگه تو زندگیم بی اثر بشه و دستشون خصوصا برای شوهرم رو بشه.نی نیم که چندساله منتظر اومدنشم بیاد و یه نفر که درحقش باتوجه به شرایطی که داشتم بدی کردم و دیگه تو این دنیا نیست منو ببخشه.ارزوهای دیگه هم دارم تا دلت بخواد ولی اینا خیلی ذهنم رو درگیر کرده

آزادی شوهرم از زندان...

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
همه آرزوی خونه و ماشین دارن امیدوارم گیر همه بهترینش بیاد  آرزوهای کوچیک چی؟مثلا خوردن غذای مو ...

ارزوی کوچیکم اینه ک خانوادم راضی شن برم بوتیک کارکنم

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
عزیزم ریشه شادی توی وجود خودته هیچوقت نزار اون ریشه از پایه ضعیف بشه همیشه قوی باش دنیا آدمای قوی ر ...

منک هرچی قویتر میرم محکمتر به سنگ میخورم.....همچنان که کل منطقه خبر دار میشن

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
ارزو دارم جادوها و فتنه های مادرشوهرم و دختراش دیگه تو زندگیم بی اثر بشه و دستشون خصوصا برای شوهرم ر ...

به خدا پناه ببر عاجزانه ازش درخواست کن و بگو که توی این دنیا بجز اون هیچ کسو نداری به حق آبروی حضرت زهرا دستشون رو میشه و خود خدا یه بچه خوشگل و سلامت میزاره تو بغلت قشنگم

ارزوی کوچیکم اینه ک خانوادم راضی شن برم بوتیک کارکنم

ایجان این آرزوی کوچیک خیلی به دلم نشست 

منک هرچی قویتر میرم محکمتر به سنگ میخورم.....همچنان که کل منطقه خبر دار میشن

خب اگه قوی تر از سنگ بلآخره یه روز موفق میشی سنگ های رو به روتو بشکونی

هیچوقت ناامید نباش

نهصد میلیارد تومن پول داشته باشم

یا حضرت عباس میخای چیکاااار😂