2777
2789
عنوان

قدرت جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 51 پست
متشکرم عزیزم بیماری اعصاب داره چهارده سالشه پیش فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان هم بردمش اما با مصر ...

انشالله حالش خوب میشه قشنگم نگران نباش به آقاپسرتونم امید بدین درسته مشکل اعصاب دارن ولی میتونن از پس بیماریشون بر بیان مطمئن باشید

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  
کاش این تاپیک واقعیت داشت خدااا ،من اگه همچین قدرتی داشتم همسرمو حالشو خوب میکردم وشفاش میدادم   ...

عزیززززممممممممممم واقعیت داره تو هرچیزی که بخوای رو بدست میاری قشنگم از خدا می‌خوام حال همسرتون خوب بشه و بهترین زندگی رو درکنار هم داشته باشید 

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم مث بقیه همسناش حرف بزنه.اصلا زبون من لال  شع اون حرف بزنه.اصن جون من بره تو وجوداون.اصن من ...

بمیرم واسه دلت عزیزم انشالله خوب میشه ببرش گفتار درمانی شمرده شمرده صحبت کنه بهش یادآوری ک روند درمانی خودشو داره ولی حالش خوب میشه مطمئنم 

انشالله حالش خوب میشه قشنگم نگران نباش به آقاپسرتونم امید بدین درسته مشکل اعصاب دارن ولی میتونن از پ ...

ممنون امید به خدا بستم شما خیلی خوب هستید دیروزم میخواستم بهتون بگم 

خیلی خوشحال شدم که با خانم خوبی مثل شما آشنا شدم 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
انشالله حالش خوب میشه قشنگم نگران نباش به آقاپسرتونم امید بدین درسته مشکل اعصاب دارن ولی میتونن از پ ...

شما روانپزشک خوب سراغ ندارید بهم معرفی کنید ترجیحا روانپزشک کودکان و نوجوانان

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
ممنون امید به خدا بستم شما خیلی خوب هستید دیروزم میخواستم بهتون بگم  خیلی خوشحال شدم که با خان ...

خوبی از خودتونه شماهم جذاب ترین و مهربون ترین فردی هستید که دیدم 

شما روانپزشک خوب سراغ ندارید بهم معرفی کنید ترجیحا روانپزشک کودکان و نوجوانان

نه متاسفانه شرمنده 

ولی امیدتون رو به هیچ وجه از دست ندید مطمئنم فرزندتون می‌تونه با تمام سختی ها مبارزه کنه نگران نباشید