2777
2789
عنوان

قدرت جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 51 پست
دیگه تا اخر عمرم نیاز نیست زحمت برای پول کشیده شه... میخوام فقط بخورم و بخوابم با شوهر جونم (البته ه ...

عزیزززممممممممم انشالله بیشتر ازین مبلغی که گفتی گیرت میاد نوادگانتم تأمین میکنی😂

اگرم عاشق شدی انشالله به زیباترین حالت ممکن ازت خواستگاری کنه قشنگهه

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایجان این آرزوی کوچیک خیلی به دلم نشست 

😁🤩😍

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
عزیزززممممممممم انشالله بیشتر ازین مبلغی که گفتی گیرت میاد نوادگانتم تأمین میکنی😂 اگرم عاشق شدی ان ...

مرسی گلم... من بچه دوست ندارم دلم نمیخواد داشته باشم.... پلی دوست دارم خودم و شوهرم دوتایی تا اخر عمر باهم خوش باشیم ..... اخ فدای شوهر ایندم بشم یعنی قراره کی بیاد

مرسی گلم... من بچه دوست ندارم دلم نمیخواد داشته باشم.... پلی دوست دارم خودم و شوهرم دوتایی تا اخر عم ...

باشه من بجا نوادگانت پولاتو بده من گوناه دارم

بهترین آرزو

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

با اجازه ی استارتر

ممنون میشم برام چند تا صلوات یا یه سوره کوچیک بخونید ، مشکلم حل بشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مشکلم حل بشه  برا هرکدوم 100 تا صلوات میفرستم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مگر داریم زیباتر از صدای کوبیدن روی سندان ؟!  آن صدا ، صدای انفجار کوه خلاقیت و ظرافت درون است . !

سلام میکنم به همتون چون هم تازه عضو شدم هم دوستتون دارم اگه همچین قدرتی داشتم پسرم رو شفا میدادم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
بتونم اونایی که پشت تلفن نشستن رو ببینم😄

این یکیییییییییی نههههههه خدایا الان نه من برم آرایش کنم😂

سلام میکنم به همتون چون هم تازه عضو شدم هم دوستتون دارم اگه همچین قدرتی داشتم پسرم رو شفا میدادم

سلام قشنگم به سایت و تاپیک من خوش اومدی 

امیدوارم آقاپسرتون حالش خوب بشه و خدا توجه ویژه ای بهش داشته باشه عزیزم 

مشکلشون چیه؟

متشکرم عزیزم بیماری اعصاب داره چهارده سالشه پیش فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان هم بردمش اما با مصرف دارو فقط کمتر عصبانی میشه ولی بیماریش خوب نمیشه دیگه درموندم نمیدونم چیکار کنم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

کاش این تاپیک واقعیت داشت خدااا ،من اگه همچین قدرتی داشتم همسرمو حالشو خوب میکردم وشفاش میدادم  

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

پسرم مث بقیه همسناش حرف بزنه.اصلا زبون من لال  شع اون حرف بزنه.اصن جون من بره تو وجوداون.اصن من بعدش بمیرم.همین

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡