2777
2789
عنوان

سوال

55 بازدید | 12 پست

سلام. بچه ها عشقم چند روز خبری ازش نبود. دو شب پیش بهم زنگ زد. وقتی ازش پرسیدم کجا بودی چرا خاموشی و اینا درست جواب نمی داد. و می گفت حالا می بینمت بعد بهت می گم. ولی بعدش که خیلی اصرار کردم گفت ازدواج کرده. ماتم برد. البته ما قرار نبود ازدواج کنیم. یعنی شرایط جوری بود که نمی شد. خیلی بهم ریخته ام. مثل افسرده ها شدم. تا حالا کسی چنین چیزی براش اتفاق افتاده. اصلا نه می تونم بمونم. نه توان رفتن دارم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سال. حدود هشت سال. 

وای چ زیاد ،،، طبیعی حالت تا ۶ ماه یا یکسال بد باشه ... اما باید کم کم فراموشش کنی اون متاهل دیگه...ارتباط با ادم متاهل عاقبت خوشی ندارع آه اون زن میگیرتت ... خدافظی کن بلاکش کن از همه جا

لایک نکن شعور داشته باش
وای چ زیاد ،،، طبیعی حالت تا ۶ ماه یا یکسال بد باشه ... اما باید کم کم فراموشش کنی اون متاهل دیگه... ...

اصلا نیاز به بلاک نیست. شمارش عوض کرده. فقط قراره همو ببینیم که بگه چرا یهو اینجوری کرد. چی شد اصلا. چون اونم می دونه حالم خوب نیست

اصلا نیاز به بلاک نیست. شمارش عوض کرده. فقط قراره همو ببینیم که بگه چرا یهو اینجوری کرد. چی شد اصلا. ...

خب مگه نگفتی قول قرار ازدواج نداشتیم باهم ؟؟ خب هرسلامی یه خدافظی دارع دیگه بلاخره 

لایک نکن شعور داشته باش