2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62207 بازدید | 10788 پست
بچه ها میخوام از فردا وعده شام اصلا برنج نخورم اگه برای ناهار باشه اونم در هفته ۱ یا ۲بار فقط۳ یا ۴ ...

من نونی میخورم اپروز ناهر استمبلی خورد امروززز خیلی خودردم 😕 چرت پرت نمیدونم چرا نمیخورم انگار یکی بهم میگ بخور لعنتی😠

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بعضی ایموجیا برای من ضربدر میاد؟!

چون دستت میخوره پاک میشه اول ضربدر میشه

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
من دیشب نیم ساعت دیگه هم زدم

ایول بابا🤩🤩🤩

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
ما غذای اصلیمون برنجه اخه

بخور عزیزم نوش جونت 

تو وعده ای که برنج داری چند قاشق میخوری؟

سلام نیم ساعت حلقه زدم .دوساعت تو بازار پیاده روی کردم😍سر راه خودمو وزن کردم با افتخار 71کیلو🧿🧿🧿 ...

خیلی خوبهههه ماشالله ۱ونیم کم کردی به سلامتی عشقم خیلی خوشحال شدم👏🏻👏🏻👏🏻💞💞💞

عالی عزیزم آفرین به ارادت👏🏻👏🏻👏🏻🧿

کالری سوزی امشب 

۱نفر اول دختر پاییز ۹۶👈🏻۴۰۰

نفر دوم خودم👈🏻 ۳۰۰سوزوندم

نفر سوم بنفشه ی سفید👈🏻 ۲۴۷

ولی دم همون گرم خیلی عالی پیش رفتیم 😍😍

من سه روزه رژیم رو شروع کردم 

کالری شمار

با برنامه زیره باید ۱۵۰۰ تا کالری در طول روز مصرف کنم 

من مشکلم پهلو و شکمم هست🥺

دوس دارم نزدیک ده کیلو کم کنم☹️

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
منم میخوام عضو تاپیک بشم

خوش اومدی گلم😍

وزنتو بگو میخوای چه قدر وزن کم کنی؟

تا بهت بگم چی کار کنی