2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62207 بازدید | 10788 پست
خوش اومدی گلم😍 وزنتو بگو میخوای چه قدر وزن کم کنی؟ تا بهت بگم چی کار کنی

۸۹ کیلو هست 

دوس دارم برسم زیر۸۵ کیلو

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
من سه روزه رژیم رو شروع کردم  کالری شمار با برنامه زیره باید ۱۵۰۰ تا کالری در طول روز مصرف کن ...

قدم شمار رو نصب کن قدم هایی که بر می داری رو ثبت میکنه 

هر شب میایی و کالری که سوزاندی رو اعلام میکنی تا ببینیم کی بیشتر از همه سوزانده

یه روز هم مشخص میکنیم تا وزن رو بگیم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قدم شمار رو نصب کن قدم هایی که بر می داری رو ثبت میکنه  هر شب میایی و کالری که سوزاندی رو اعلا ...

باشه خواهر 😍🌹🙏🏻

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
من نونی میخورم اپروز ناهر استمبلی خورد امروززز خیلی خودردم 😕 چرت پرت نمیدونم چرا نمیخورم انگار یکی ...

ابرادر نداره بعدش سریع چای سبز بخور 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
۸۹ کیلو هست  دوس دارم برسم زیر۸۵ کیلو

پس هدف اولت ۸۵ 

از فردا بیا اعلام کن 

باشه خواهر 😍🌹🙏🏻

قربونت عزیزم💗

اگه میتونی حتما پیاده روی کن 

چند تا عکس فرستادم برای ورزش میتونی انجام بده

کالریشو حساب کن بگو 

قربونت عزیزم💗 اگه میتونی حتما پیاده روی کن  چند تا عکس فرستادم برای ورزش میتونی انجام بده ک ...

باشه گلم حتما😍

من سعی میکنم هر روز یا ی روز در میان برقصم 

اخه گفتن رقص خیلی برای لاغری خوبه

اخرشب اعلام میکنید؟ مثلا میگید که چقدر کالری مصرف کردید ؟؟

زمانی که شام خوردی دیگه چیزی نمیخوای بخوری بیا اعلام کن

من خودم ۱۱به بعد اعلام میکنم

باشه گلم حتما😍 من سعی میکنم هر روز یا ی روز در میان برقصم  اخه گفتن رقص خیلی برای لاغری خوبه

ددقیقا خیلی عالیه

من کالری شمار بشقاب رو نصب کردم تمام فعالیت هایی رو انجام میدیی رو داره

ددقیقا خیلی عالیه من کالری شمار بشقاب رو نصب کردم تمام فعالیت هایی رو انجام میدیی رو داره

من بشقاب نصب نکردم اما کرفس رو نصب کردم اصلا نتونستم باهاش کار کنم زیره رو نصب کردم 

زمانی که شام خوردی دیگه چیزی نمیخوای بخوری بیا اعلام کن من خودم ۱۱به بعد اعلام میکنم

ممنون گلم😍😍🙏🏻🙏🏻🌹🌹

من بشقاب نصب نکردم اما کرفس رو نصب کردم اصلا نتونستم باهاش کار کنم زیره رو نصب کردم 

منم نتونستم اما بشقاب رو دوست دارم اسونه 

نمیدونم شاید 30قاشق😂😂😂😂

وای دختر واقعا ۳۰ قاشق؟؟؟؟؟؟