32567 مدیر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1574 عنوان رقابت لاغری💪🏻💪🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 62210 بازدید | 10788 پست اینجا ارادتو قوی میکنی تا یه رقابت سالم داشته باشیم ❣❣❣❣❣ وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا تو بهترینی🥰 1401/04/03 | 15:44 54 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hastiii99 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2927 من هفته بعد میرم مسافرت بزار برگردم شروع کنم الان میدونم نمیتونم رعایت کنم روحیم داغان میشه سلام عزیزم خوبینهستین تو سایت؟؟؟ 💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
hastiii99 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2927 خداییش گوشیم سوخت کل شماره ها مونده اونجا الان شمارشو ندارم دلمم خیلی براش تنگ شده کاش زیاد دوبا ... امضاش که نشون میده رژیمه 💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
پسملکم عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 عالیه عزیزمچند کالری مصرف میکنید؟از فردا هستین؟فردا همراه با وزن و سایز میایم و شروع میکنیم انشالله 💪🏼💪🏼💪🏼من ک الآنم شم رژیم فردا میام امروز هرچی میخواید بخورید فردا شروع 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 امضاش که نشون میده رژیمه فکر نکنم باشه انگار خیلی وقته ک نیست تو سایت چون واسش پیام گذاشتم جواب نداده 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
peransoyazdan عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1403 عالیه عزیزمچند کالری مصرف میکنید؟از فردا هستین؟فردا همراه با وزن و سایز میایم و شروع میکنیم از صب تا الان فقط ۳۵۰ تا کالری مصرف کردم
پسملکم عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 سلام من هستم گلم وزنم ۷۸ میخام ۶۵ بشم سلام دوست گلم انشالله از فردا با یه ارده قوی منتظرت هستم من مطمعنم تو میتوانی ما با هم کنار هم از دست این چربی های سمج راحت میشم 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
peransoyazdan عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1403 سلام دوست گلم انشالله از فردا با یه ارده قوی منتظرت هستم من مطمعنم تو میتوانی ما با هم کنار هم از ... سلام عزیزم ایشالله که هممون موفق میشیم
پسملکم عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3714 از صب تا الان فقط ۳۵۰ تا کالری مصرف کردم کالری مجازت چنده به خاطر اینکه خوب پیش بری صفحه اول تا پیک بخون خیلی به دردت میخوره با رونده همه چی آشنا میشی حتما بخونید 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
hastiii99 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2927 وزن جدیددد مبارک😁😂😂 سلام سپیده جون 💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
hastiii99 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2927 انشالله 💪🏼💪🏼💪🏼من ک الآنم شم رژیم فردا میام امروز هرچی میخواید بخورید فردا شروع منم رژیمم الان 💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
hastiii99 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2927 از صب تا الان فقط ۳۵۰ تا کالری مصرف کردم پس ارادت عالیه 💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
peransoyazdan عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1403 کالری مجازت چنده به خاطر اینکه خوب پیش بری صفحه اول تا پیک بخون خیلی به دردت میخوره با رونده همه چی ... ۱۸۰۰تا مجازم ولی چون چند روز دیگه ابدو دارم دارم تلاش میکنم زودتر وزنم بیاد پایین
hastiii99 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2927 آره خیلی ولی ورزش ندارم هیچی منم ورزش ندارماز فردا حتما برنامه ریزی میکنم که ورزش داشته باشم 💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂