2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62210 بازدید | 10788 پست
من هفته بعد میرم مسافرت بزار برگردم شروع کنم الان میدونم نمیتونم رعایت کنم روحیم داغان میشه

سلام عزیزم خوبین

هستین تو سایت؟؟؟

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
خداییش گوشیم سوخت کل شماره ها مونده اونجا الان شمارشو ندارم دلمم خیلی براش تنگ شده کاش زیاد دوبا ...

امضاش که نشون میده رژیمه 

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه عزیزمچند کالری مصرف میکنید؟از فردا هستین؟فردا همراه با وزن و سایز میایم و شروع میکنیم

انشالله 💪🏼💪🏼💪🏼من ک الآنم شم رژیم  فردا میام   امروز هرچی میخواید بخورید فردا شروع

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

امضاش که نشون میده رژیمه

فکر نکنم باشه انگار خیلی وقته ک نیست تو سایت چون واسش پیام گذاشتم جواب نداده 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

سلام من هستم گلم وزنم ۷۸ میخام ۶۵ بشم

سلام دوست گلم انشالله از فردا با یه ارده قوی منتظرت هستم من مطمعنم تو میتوانی  ما با هم  کنار هم از دست این چربی های سمج راحت میشم 

از صب تا الان فقط ۳۵۰ تا کالری مصرف کردم

کالری مجازت چنده 

به خاطر اینکه خوب پیش بری صفحه اول تا پیک بخون خیلی به دردت میخوره با رونده همه چی آشنا میشی حتما بخونید 

انشالله 💪🏼💪🏼💪🏼من ک الآنم شم رژیم فردا میام امروز هرچی میخواید بخورید فردا شروع

منم رژیمم الان

کالری مجازت چنده به خاطر اینکه خوب پیش بری صفحه اول تا پیک بخون خیلی به دردت میخوره با رونده همه چی ...

۱۸۰۰تا مجازم ولی چون چند روز دیگه ابدو دارم دارم تلاش میکنم زودتر وزنم بیاد پایین 

آره خیلی ولی ورزش ندارم هیچی

منم ورزش ندارم

از فردا حتما برنامه ریزی میکنم که ورزش داشته باشم