2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62210 بازدید | 10788 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره خیلی ولی ورزش ندارم هیچی

یه پیاده روی  بزاری کنارش خیلی خوب میشه 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

۷۰

سلام گلم منم وزن اولم 100 ششصد گرم شروع کردم  الآن 96500 هستم وزن هدف م 70قدمم 167بیست پنج ساله دوتا  زایمان هم داشتم اینم بیوگرافی من باهام انشالله  قوی شروع می‌کنیم  ‌ بسه هرروز ک‌جو گیر شدیم گفتیم از فردا. امروز همون فردای دیروز

من با این وزنم ‌زانوددرد.  تنبلی تخمدان قبلا نداشتم وابی دکترم گفت به خاطر اضافه وزنت داری میگیری قندم به مشکل خوردم هنوز کل مشکل دیگه هم هست که همشون به خاطر اضافه وزن  پس بیا. باهم به شروع دوباره داشته باشم 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

اگر  یه شب خراب کردین  تا امید نشید ک‌من نمی‌تونم همه همین جوری آن پیش میاد ولی این.  بعد اون پرخوری ‌ک‌ اشتباهی داشتی   فرداش.  باز رو ریتم رژیم  باشی نگی من دیشب خراب کردم پس کنسلع  نه واسع یک کیلو اضافه  شدن. باید 600قاسق برنج بخوری با چهارتا پیتزای بزرگ یا بیست تا سیخ جوجه پس با یه شب خراب کردن   هرچی هم بخورید نمی‌تونیم 9000تا کالری بخوریم ک یک کیلو اضافه شه  پس اراده تون ازدست ندیم 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼♥️♥️♥️♥️♥️♥️🌹🌹🌹🌹🌹

من وزنم ۷۰

قدم ۱۵۵

وزن هدف ۵۲یعنی ۱۸ تا باید کم‌ کنم

کالریمو بین ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ متغییر میبندم

تو هفته دو روز فست میگیرم کالری ۶۰۰

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
اگر یه شب خراب کردین تا امید نشید ک‌من نمی‌تونم همه همین جوری آن پیش میاد ولی این. بعد اون پرخوری ...

عزیزم بیا تاپیک اخرم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
سلام عزیزم خوبین شما؟گهگاهی میامچخبراخوبین؟؟؟

سلام عزیزم ممنون

گروه لاغری زدیم که خودت دیدی