2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62256 بازدید | 10788 پست

سلام بچه ها..گزارش امروز..صبحانه نان جودوسر۲تابرش۱۵۲کالری+گردو۵۲کالری+پنیر۱۸کالری..میان وعدها۵تاخرما۱۰۰کالری..شکلات تلخ۹۲درصد۵۰کالری..نهار۳قاشق برنج۵۹کالری؟+زیتون۶تا۲۵کالری..+مرغ۸۰گرم۱۴۲کالری..خیار۱۵کالری..شام.دوکف دست سنگک۱۵۵ کالری..زیتون۸تا۳۳کالری..۵۰گرم مرغ۸۹کالری.+سبزی خوردن..کالریامروز۹۰۰...۸تالیوان آب..امروزنتونستم ورزش کنم ولی تحرکم زیادبود..ازساعت۵فست شروع شدتافرداصبح ۸

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز۳۶۲فعالیت

صبحانه ۴۰گرم نان گندم

پنیرکم چرب۵۰گرم

گوجه فرنگی وخیار نصف عددهرکدوم

نهار ماکارونی یک ونیم لیوان

یه کف دست نون بربری

شام نخوردم

میان وعده یه لیوان شیرکم چرب

پرتقال یه عدد

پفک ۱۰عدد

شد۱۱۲۰تا

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام بچه من دیروزنشدبیام گزارش بدم..شرمنده.گزارش دیروزم. چون وعده هام کم بود..خلاصه میگم..تا۱۲۵۰ خوردم..وزنم امروز۷۶/۵۰۰..همش نیم کیلوکم کردم..بخاطرپریودی فعالیتم کم بود..بازم خداروشکرتکون خورد😅😅..سخت وزن کم میکنم..توکالری شماری سعی کنیم سالم خوری داشته باشیم..مثلاماکارونی بجای اینکه روغنیشوبخوریدباروغن کنجدیازیتون..درست کنیدکم..ماله خودتون جداد ست کنید..یه مدته بخاطرکم کردن وزن مجبوربم این کاروبکنیم..

من ماکارونی موادبرای خودم سویامیریزم..پیازبایکم آب یه ذره روغن کنجدتفت میدم..سوسامیریزم توش..یه ذره رب میزنم..ادویه..بعدوقتی آب ماکارونی روکشیدم براخودم یه کفگیربرمیدارم توهمون موادم میریزم..میزارم دم بیاد..ولی برای شوهرم بچه هام..گوشت ایناجداباهاش مواددرست میکنم..ماله خودم رژیمی هست..میتونیدنخودفرنگی.قارچ..ذرت ایناهم توش بریزید

کالری شماری +سالم خوری...خیییلی مهمه..نبایدانتظارداشته باشی همه چیزبخوری حتی روغن شیرینیجات همه ی غذاهای روی سفره..بعدوزنتونم کم بشه...من خودم تازه شروع کردم..ازاین روش..نمکم خیییلی کم کردم.تولاغری خییلی تاثیرداره..کوتاعید..ازاین روش جلوبرید کم میکنید..دقیقااندازه کالری مجازبخورید.خودتون کم نکنیدکالریتونو.وزن بیادپایین هرسریع بایددوباره کالری رومحاسبه کنید تاچققدمیخواین بیارین پایین.چققدمیخوایین کالری بیارین پایین..فکربعدمیکنین..کالریتون کم میشه چیزی برای خوردن نمیمونه که...کم کم باکم کردن وزن کالری مجازبخورید..مثلامن۱۲۰۰ بایدبخورم همون مقدارمیخورم کم زیادنمیکنم..وقتی وزنم پایین اومدخوب کالریم هم محاسبه میکنم پایینترمیاددیگه..

پروتیئن بخوریدباعث میشه پرخوری نکنید..توکالری شماری فست۱۶/۸یا۱۲/۱۲خیییلی خوبه..کمک میکنه کم کنید..

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت

دقیقا کالری شماری و سالم خوری خیلی تاثیرداره

منم تاوقتی غذا جدامیپختم عالی کم میکردم سعی میکنم بعد پریودیم مجدد شروع کنم

اگه تنبلیو بزرام کنار

خداجونم حافظ خونوادم باش

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت دقیقا کالری شماری و سالم خوری خیلی تاثیرداره منم تاوقتی غذا جدامیپختم عا ...

تومیتونی شک نکن..خواستن توانستن است..خودت بایدبه فکربدنت باشی..کسی جزخودت غمخوارخودت نیست..پس مواظب بدنت باش..کسی باکم خوردن نمرده..بلانسبت منظورم به خودمه...کم بخوریم همیشه بخوریم..آشپزی توی رژیم برامون سخته ..برای خانواده جدابرای خودمون جدا...ولی ارزششوداره..ادامه بده..موفق باشی.موفق باشیم😅❤️