2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62256 بازدید | 10788 پست

سلاااام حالتون خوبه چخبرا

وزن امروزم ۷۳/۴۰۰ هفته قبل ۷۵ وزن نمیکنم دیگه تا دوشنبه دو هفته بعد انشالله زیرر۷۱ میشم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول ۷۹😬هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها منم هستم 

وزنم ۵۴  قد ۱۶۰  هدف ۴۸ 

کلا روزی یه ساعت و نیم ورزش میکنم 

کالری شماری هم در کنارش 

کالری مجاز ۱۲۰۰

برای هم آرامش باشیم...💛                                                 عضو تاپیک بامداد خمار                                                       وزن ۵۴ ، قد ۱۶۰                   ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                 وزن هدف ۴۹   من میتونم 😍💛
عالیییی کم کردی افریننن

مرسی

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول ۷۹😬هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بچه ها کالریاتونو روی ۱۱۰۰ نگه دارید بیشتر مصرف نکنید زهرا اون یکی دوستمون تو یه سطحیم تو این کالری مصرف کنید دوتا تون از امروز چالش ۱.۵ روزی پیاده روی داریم همهه باید حتما روزی ۱.۵ پیاده روی کنن تا دوشنبه هفته بعد حذف شیرینی جات

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
بچه ها کالریاتونو روی ۱۱۰۰ نگه دارید بیشتر مصرف نکنید زهرا اون یکی دوستمون تو یه سطحیم تو این کالری ...

سلام بچه هامن تاحالااینجوری چالش نرفتم..یعنی ازامروز۱.۵ساعت پیاده روی..واینکه حذف شیرینجات حتی خرما؟؟میشه منوراهنمایی کنید واردنیستم

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی