2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست
سلام وقت بخیر من فعلا خونه مامانم میخام برگشتم شهرمون برم باشگاه و رژیم بگیرم مثل شما 😍😍😍🌹بنظرتو ...

اگه باشگاه میای نباید بیخیال شی که دوباره اضافه میکنی اونم دو برابر باید یه مدت ادامه بدی که تثبیت شه 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم برنامه چیه؟ 

برنامه کالری شمار برای لاغری عزیزم صفحه ۴۲ رو بخون توضیح دادم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

خسته شدم از کالری شماری 🤦‍♀️

دوبار سروع کردم و ول کردم

راه دیگه ای نداری 🙁🙁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سلام به دوستای گلم صبحتون بخیر من روزدومه کالری شمارو نصب کردم دیروز چون باشگاه بودم خیلی کالری سو ...

اایشالله عزیزم وقتی من تونستم پس همه میتونن

شما هم میتونی گلم😊😊

ای وای  الان چه طوری؟

خداروشکر 

تا زمانی که دراز کشیدم خوبه یکم که سرم رو از بالشت میارم بالاتر سرگیجه و حالت تهوع دارم😞

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
سلام به همه بانوان پر تلاش  و خوشتیپ امیدوارم به وزن دلخواهتون رسیده باشید کل تاپیکتون خوندم م ...

سلام به روی ماهت 

خدا بچه ها تو برات حفظ کنه 

صفحه ۴۲ رو بخون گلم بیا تا بچه ها راهنمایت کنن😍

خداروشکر  تا زمانی که دراز کشیدم خوبه یکم که سرم رو از بالشت میارم بالاتر سرگیجه و حالت تهوع د ...

مواظب خودت باش عشقم 

برنامه کالری شمار برای لاغری عزیزم صفحه ۴۲ رو بخون توضیح دادم

خوندم عزیزم اینی که الان شما نصب کردی اسم دقیقش چیه؟ 

بشقاب

زیره

کرفس

کدوم؟ 

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖
دمش گرم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

😍😍😍💪💪💪👏👏👏

البته باید از تک تک اعضای گروه تشکر کرد😍و احسنت گفت 

همین که تصمیم گرفتن و اراده دارن خودش خیلی خوبه 

و از کالری مجازشون بیشتر مصرف نکردن بازجای احسنت گفتن داره 

و چ اونایی که کالری کم سوزوندن و چ زیاد احسنت 😍👏💪شما عالی هستید😍👏💪ما میتونیم😍😍😍👏👏👏💪💪💪💪💪ان شالله همگی به وزن دلخواهتون برسید😍😍😍👏👏👏💪💪💪💪💪💪💪💪

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
شما مجردی؟ خوش به حالت من نزدیک به 100کیلوام از خودم بدم میاد اصلا اراده ندارم برا لاغری. 

من ۹۰ بودم یه شب کلی گریه کردم

ولی از فرداش شروع کردم خواستن توانستن است

فقط کافیه بخوای اینجا بهت کمک میکنیم 

خوندم عزیزم اینی که الان شما نصب کردی اسم دقیقش چیه؟  بشقاب زیره کرفس کدوم؟

استارتر و تعداد بیشتر عزیزان برنامه بشقاب نصب کردن🙏🏻🌹

قربونت قشنگم چشم شماهم مواظب خودتت باش😍😍😍😘😘😘😘

یکی دو روز به خودت استراحت بده بعدا شروع کن