2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست
😍😍😍💪💪💪👏👏👏 البته باید از تک تک اعضای گروه تشکر کرد😍و احسنت گفت  همین که تصمیم گرفتن ...

دقیقااااااا درسته🤩🤩🤩🤩🤩

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
یکی دو روز به خودت استراحت بده بعدا شروع کن

چشم گلم 

اگه تا فردا خوب شدم که ان شالله شروع میکنم اگه نه هم صبر و استراحت🌹😘

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسته شدم از کالری شماری 🤦‍♀️ دوبار سروع کردم و ول کردم راه دیگه ای نداری 🙁🙁

خوب باید حوصله کنی وقتی اولین کاهش روببینی لذت میبری

بیا یه مدت با ما همراه شو اگه دیدیی داری کم میاری بیا از بچه ها کمک بگیر ولی بیخیال نشو مطمئن باش نتیجه میگیریی

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
چشم گلم  اگه تا فردا خوب شدم که ان شالله شروع میکنم اگه نه هم صبر و استراحت🌹😘

خوب شو که باشی بی تو فایده نداره هااااا😍😍😍

خسته شدم از کالری شماری 🤦‍♀️ دوبار سروع کردم و ول کردم راه دیگه ای نداری 🙁🙁

گلم تا زمانی که اراده قوی نداشته باشی هر راهی بری بیخیالش میشی 

من خودمم بارها بارها رژیم گرفتم بیخیال شدم اما یکبار برای همیشه ارادمو قوی کردم و شروع کردم اگه خدای نکرده کم بیارم دوستای قشنگم ارزو جون و سپیده جون و بقیه دوستای قشنگم که عضو تاپیک هستن😍بهم کلی انرژی میدن

پس ی بار تصمیم بگیر و شروع کن تو میتونی😘🌹😍🙏🏻💪 نشد نداریم😍💪🌹🙏🏻

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
خوب شو که باشی بی تو فایده نداره هااااا😍😍😍

فداتشم😍😘

ان شالله فردا با قدرت شروع میکنم😍💪🙏🏻😘

فداتشم😍😘 ان شالله فردا با قدرت شروع میکنم😍💪🙏🏻😘

وای چه حرفی زدی بخدامنم از فردا حسابی میسوزونم

اینجاست که از هم انرژی میگیریم🤩🤩🤩🤩🤩💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

خیلی خوبه عزیزم تولدشم مبارک😘😘

گلم چرا خبری ازت نیس 

کجایی یه خبر از خودت بده دل نگرانتیم 

گروه دارین تو واتساپ؟ 

نه عزیز بچه ها نمیتونن بیان واتساپ

وای چه حرفی زدی بخدامنم از فردا حسابی میسوزونم اینجاست که از هم انرژی میگیریم🤩🤩🤩🤩🤩💪🏻💪🏻💪🏻 ...

اره قشنگم 

ما اینجا هستیم که باهم به وزن دلخواهمون برسیم😍😍😍👏👏👏💪💪💪💪💪💪👏👏👏😍😍😍😍ما میتونیم😍😍😍

گلم چرا خبری ازت نیس  کجایی یه خبر از خودت بده دل نگرانتیم

گلم کاربریش قطع شده🥺🥺🥺ببین میزنی رو اسمش میگه قطع شده🥺🥺

اره قشنگم  ما اینجا هستیم که باهم به وزن دلخواهمون برسیم😍😍😍👏👏👏💪💪💪💪💪💪👏👏👏😍😍😍😍 ...

۱۰۰در ۱۰۰😍😍😍

پس چی؟ تو نی نی سایت؟ 

اره عزیزم همه اینجا هستن