2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست
چقدر خوب منم از فردا شروع میکنم  خداییش خیلی لازمه ۶،۷ کیلو کم کنم  اگر قضا و بلا نیاد ۵ ...

خوش اومدی عزیزم 

صفحه ۴۲ رو بخون برنامه هارو نصب کن از فردا بیا 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب منم از فردا شروع میکنم  خداییش خیلی لازمه ۶،۷ کیلو کم کنم  اگر قضا و بلا نیاد ۵ ...

خوشامدی عزیزمم 

با ما همراه شو ان شالله به وزن دلخواهت میرسی😍😍😍😍

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
ممنون باشه 

💚💚💚💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

خوشگلا تا فردا شب همه خوش ❤

ورزش های مخصوص شکم پهلو رو فردا برات میفرستم انجام بده

سلام عزیزم  منم میخوام عضو بشم میشه🥺😍

واینکه منم مشگلم شکم و پهلوعه 

مخصوصا پهلو  میشه واسه منم بفرستین ممنوم 

سلام عزیزم  منم میخوام عضو بشم میشه🥺😍 واینکه منم مشگلم شکم و پهلوعه  مخصوصا پهلو&nb ...

سلام گلم صفحه ۴۲ رو بخون تمام نکات رو رعایت کن برنامه ها رو نصب کن فردا بیا تا ورزش های مخصوص رو بهت بدم

منم موبایلم ایفون هست  با این برنامه کار میکنید ؟

من با کالری شمار زیره دوستان با کالری شمار بشقاب و کرفس 

اما شنیدم که بهترین کالری شمار ها بشقاب و کرفس و زیره و مانکن هست

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
منم موبایلم ایفون هست  با این برنامه کار میکنید ؟

نه بیشتر ما با بشقاب و قدم شمار کار میکنیم

فرقی نداره با هر کدوم راحتی کار کن