2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست

شب خوش🙌🏻

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به دوستای گلم صبحتون بخیر

من روزدومه کالری شمارو نصب کردم

دیروز چون باشگاه بودم خیلی کالری سوزوندم

متاسفانه امروز سرکار تخم بلدرچین اوردم ولی همکارم حلیم خریده بود نصفشو خوردم کلی کالری روزانم رفت....ولی اشکال نداره تا شب جبران میکنم

امیدوارم بتونم به مرورزمان20کیلوکنم

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام به همه بانوان پر تلاش  و خوشتیپ

امیدوارم به وزن دلخواهتون رسیده باشید کل تاپیکتون خوندم ماشالله به این همه فعالیت ماشالله به این همه اراده قوی و تلاش برای زیبا و خوشتیپ شدنتون 

من مهدیه هستم ۳۳ سالمه ۳ تا بچه دارم با قد ۱۵۵ و وزن ۶۶ و سایز ۴۴ 

لطفا به من تبل تن پرور عاجز درمانده کمک کنین من همه راه رارو رفتم البته یه سال قبل از وزن7۴ به وزن ۶۶ رسیدم الان یه ساله گیر گردم قرص لاغری و چربی سوز گیاهی پیاده روی رژیم کوفت زهر مار همه چی امتحان کردم اصلا بگو یه گرم کم نمیشه 

ولی کالری شماری نکردم‌ بلد نیستم اصلابلد نیستم با برنامه هاش کار کنم خواهشا کمک کنید بتونم یاد بگیرم سر در نمیارم چی به چیه اصلا 

دو هفته است حلقه میزنم در حد ۱۵۰ تا خواهشا هر روز منو تگ کنید یادم نره چون زیاد سایت نمیام صبحا یه ساعت 

همه میگن سایزت با وزنت هم خونی نداره خب چه کنم خودمم میدونم کمکککککک

سلام به همه بانوان پر تلاش  و خوشتیپ امیدوارم به وزن دلخواهتون رسیده باشید کل تاپیکتون خوندم م ...

سلام قشنگم خوشامدی 

ان شالله با کالری شمار به وزن دلخواهت میرسی عزیزم 

گلم اول باید برنامه کالری شمار از بازار یا گوگل پلی دانلود کنی برنامه های متفاوتی هست که چندتا برنامه بهتر از بقیه هست( بشقاب،زیره،کرفس،مانکن) نصب میکنی و قد و وزنت وارد برنامه میکنی 

برنامه بهت میگه که تو مثلا باید۱۵۰۰ کالری درطول روز مصرف کنی تا لاغر بشی حالا نباید از این ۱۵۰۰ کالری بیشتر مصرف کنی 

مثلا نان میخوری حساب میکنی چندتا کف دست نان خوردی داخل برنامه وارد میکنی برنامه خودش بهت میگه که چقدر کالری مصرف کردی 

بیشترمون با پیاده روی کالری سوزی میکنیم برنامه(گام شمارقدم سنج) داریم راه که میریم قدم هامون رو میشماره و برامون میگه چقدر کالری سوزوندی 

شروع کن ان شالله موفق میشی عزیزم 💪💪💪😘😘😘😘

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
سلام به دوستای گلم صبحتون بخیر من روزدومه کالری شمارو نصب کردم دیروز چون باشگاه بودم خیلی کالری سو ...

سلام گلم صبح شماهم بخیر 

نوشجانت🌹🌹🌹

اشکال نداره اما باید کالری روزانت از اونی که تو برنامه بهت گفته بیشتر نشه 

اگه شد هم غصه نخور سعی کن که دیگه بیشتر نشه 🌹🌹🌹🌹

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
سلام قشنگم خوشامدی  ان شالله با کالری شمار به وزن دلخواهت میرسی عزیزم  گلم اول باید برنا ...

کالری شمار کرفس دارم عزیز قد وزن هم دادمش ولی بلد نیستم بقیش چطوریه کجاش کالری زده حالا نهایت میگم شماها برام حساب کنین فعلا از صبح دوستم اومده مهمونم ورزش نکردم 

ممنونم گلم انشالله ک کنار شماها به راحتی کم میکنم 

کالری شمار کرفس دارم عزیز قد وزن هم دادمش ولی بلد نیستم بقیش چطوریه کجاش کالری زده حالا نهایت میگم ش ...

من خودم کالری شمار کرفس ندارم اما براتون طرز استفادش رو پیدا میکنم و میگم گلم🌹🙏🏻😘

سلااام فاطمه خانمی خوبیییی چه کردی دختر با کالری سوری من کالریی شمارو میبینم افسردگی نوع دو میگیرم و ...

سلام قشنگم مرسی قربونت تو خوبی 

عزیزم🤣🤣🤣🤣من بخاطر مشکلی که پیش اومد فعلا کالری سوزی کم کردم 

تو میتونی عزیزم😍😍😍😍💪😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

سلااام فاطمه خانمی خوبیییی چه کردی دختر با کالری سوری من کالریی شمارو میبینم افسردگی نوع دو میگیرم و ...

هی لایکت میکنم امضات می بینم یادم میوفته نباید لایک کنم زودی لایکم رو برمیدارم🤣🤣🤣🤣🤣